2020. augusztus 2., vasárnap

A kábítószeres ügy


[Hírek] 2019. 04 Yoochun állítólag eltávolította a karján lévő tetoválást, Hwang Hana arcát + Hwang Hana Yoochun ex-barátnőjét letartóztatták
Egy riporter szerint Hwang Hana arcának tetoválása már nem létezik a Yoochun karján.
Az A csatorna „ Én hallottam a szőlőn keresztül ” című közelmúltbeli epizódjánál, a riporterek megvitatták Hwang Hana-t és Yoochun-t érintő kérdéseket. A beszélgetés során egy riporter elmondta: "Érdekes történetet hallottam. Tudod, hogy Yoochun a karját Hwang Hana arcával borította . Hallottam, hogy nagyon hosszú időt szentelt a tetoválás eltávolítására."
Eredetileg Hwang Hana és Yoochun 2017-ben tervezték, hogy összeházasodnak, ez azonban nem történt meg, a pár 2018 áprilisában felbontották
Forrás: Allkpop
[Hírek] 2019.04.01
Park Yoochun exe Hwang Hana gyanúsított kábítószer-fogyasztás és terjesztés miatt
A Sports DongA 31-es jelentése szerint Hwang Hana neve többször is megjelent, mint a Cho Moo főiskolai hallgató kábítószeres ügyében, akit 2,5 évig börtönbüntetésre ítéltek 3 év próbaidővel a meth vásárlásáról és eladásáról. A Szöuli Központi Bíróság 2016-ban hozott ítéletében Hwang Hana-t azzal vádolták, hogy megvásárolta és eladta a Cho-et, sőt még kábítószereket is vett. Hwang azonban nem kapott büntetést az ügyben.
Időközben a jogi szakma megkérdőjelezi az ítéletet, azzal érvelve, hogy büntetéssel kellett volna büntetnie Cho-el, mivel 2011-ben a marihuána dohányzásában is részesült, de az ügyészségét felfüggesztették.
Hwang Hana a közelmúltban volt a médiában felkapott az SNS-üzeneteiért, különösen egy olyan poszt, amelyet a közelmúltban február 18-án tett közzé, ahol Park Yoochun-nal az exével fenyegetőzött....
Megjegyzésem:
Meg volt az oka, hogy ők ketten felbontották az eljegyzésüket.
Nem tudom, de ennek a nőnek az érzelmeiben is kételkedem, amit Yoochun felé érzet. Lehet, hogy rosszul gondolom..de valahogy úgy érzem, hogy ő csak a "jó kislányt" szerette volna játszani, hogy kitart Yoochun mellett a nehéz időkben. Valójában saját magát próbálta volna tisztára mosni, hiszen már akkor is bűnös volt...de a pénz beszél a kutya ugat.
Bízom benne, hogy Yoochunt nem keveri bele ebbe az egészbe....de szerintem Yoochunt is kifogják hallgatni. Nagyon elképzelhető.
Yoochunba bízom a legjobban, s remélem nem vett részt az exe hülyeségeiben.
Yoochun szerette a lányt, azért tetováltata karjára a lány arcát annak idején. Amit azóta meg is bánt.
~Cimbi



[Hírek] 2019.04.10. Park Yoo-chun: "Nem használtam kábítószereket"
Sajtótájékoztató → A gyanúsítottak gyanúsítottjai → Vizsgálati eljárás
SBS '8 News' beszámolt arról, hogy a rendőrség megvizsgálta a Park Yoochun hívás listáit és a CCTV-t.
Hwang azt mondta, hogy a '8 órai hírekben' a tények megerősítésére összpontosít, ahogy bűnözőként nevezték, kivéve a Park Yoochun ártatlan állításait. Azt mondta: "Meghatároztam a kábítószer-kezelés idejét és helyét. Elemeztem azt is, hogy meg lehet majd ítélni..."
Azt is mondta, hogy megvizsgálta a CCTV-t, ahol azt állította, hogy kábítószert vett be a Park Yoochun-val. Hozzátette, hogy a bizonyíték biztosított, ha Park Yoochun-t megvizsgálja.
Április 10-én a Park Yoochun sürgősségi sajtótájékoztatót tartott a szöuli Jung-gu sajtóközpontban, és bejelentette álláspontját a kábítószer használatáról.
Park Yoochun azt mondta: "Soha nem használtam kábítószert. A jelentésen keresztül Hwang rámutatott a kábítószer-vizsgálatban résztvevő szórakoztatóra idolre és meghívta az kábítószerre, és annyira ijesztő volt azt gondolni, hogy én voltam. Soha nem használtam drogokat, de féltem, hogy drogfüggő leszek.
Elutasította az őt körülvevő minden gyanúját is, mondván: "Nem használtam kábítószereket, úgyhogy azt hiszem, meg kell adnom a szót, hogy egy vizsgálati hivatalba megyek, ahol vizsgálják ki."
Végül Park Yoochun azt mondta: "Elmegyek a rendőrségre, és őszintén kivizsgáltattom. Ennek az álláspontnak az volt az oka, hogy ha ebben az esetben vádolom, kétségbeesetten szükségem van arra, hogy megállítsam a tevékenységet Yoochun szórakoztató Parkként, és túllépjek a nyugdíjazáson, mert minden az életemben lényegtelen. "
Az MBC „News Desk” szerint Yoochun ex barátnőjét a rendőrség vizsgálja a kábítószer-használat miatt, mondván: „2015-ben metamfetamint használtam és abbahagytam, de tavaly a Park Yoochun ajánlása után ismét gyógyszert kaptam. "
< Park Yoochun sajtótájékoztatójának tartalma>
" Hello itt Park Yoochun. Sok gondolatom és bajom volt, amíg el nem jöttem erre a helyre, és nagyon nehéz volt. Elhatároztam s összeszedtem a bátorságot, hogy ide jöjjek, mert úgy gondolom helyes lesz, hogy őszinte legyek mindenben.
Depresszióval kezelnek. Hosszú vizsgálatot folytattak egy darabig, és törvényesen elítélték, de fájdalmas időn mentem keresztül a társadalmi büntetéssel, erkölcsi bűntudattal és szégyennel. Azt hittem, hogy újra elkezdhetem az életem, ha önközpontú és felfrissült leszek... de elkapott az a gondolat, hogy meg akarok halni. Amikor elértem ahhoz a pillanathoz amikor nem voltam megbocsátó, nem tudtam aludni, és az alkoholt kerestem. A pszichiátrián a depresszióval kezeltek, és napokon át nem tudtam aludni. Ezért aludtam az orvos által előírt altatóval.
Soha nem használtam drogokat. A jelentésen keresztül Hwang rámutatott egy szórakoztatóra a kábítószer-vizsgálatban, és azt mondta, hogy ő ajánlotta a gyógyszert, és annyira ijesztő volt azt gondolni, hogy én tettem. Soha nem használtam kábítószert, de féltem, hogy drogfüggő leszek. Attól tartok, hogy nem vagyok képes erre.
Mivel nem használtam kábítószereket, azt gondoltam, hogy a vizsgálati ügyészséghez megyek, és megkérdezem magamtól, hogy kivizsgáltattom-e. Először is, úgy döntöttem, hogy az év elején felbontom vele, és felbomlottam. A szakítás után szenvedett a megfélemlítéstől, de volt felelősségérzetem és sajnálom, mert ő volt az, aki szerettet engem abban az időben, amikor azt hittem, hogy a világ akkor a tetejére fordult. Ezért, miután felbontottam az eljegyzésünket, hirtelen kapcsolatba léptem vele, vagy eljött a házamba, hogy panaszkodjunk, és megpróbáltam bocsánatot kérni és minden alkalommal megnyugtatni.
Nagyon fájdalmas volt abban az időben, és gyakran aludtam altató tablettával. Azt is tudtam, hogy Hwang is depressziós s altató tablettákat szed, de nincs semmi közöm hozzá. Soha nem mondtam, hogy van egy drogkereskedelem vagy illegális kábítószer. Csak azt mondtam, hogy a depresszió komoly volt, miután szétmentünk, és továbbra is azokat a szavakat mondtam amelyek ellenem zörögtek. Meglepődtem és meglepett a cikk. De soha nem használtam kábítószert, és soha nem hívtam meg.
Minden nap törekszem a fájdalom elviselésére, hogy újra cselekedjem és cselekedjem. Nincs értelme számomra, hogy minden erőfeszítést megtettünk arra, hogy elgondolkodjunk vagy vegyünk egy hulladékot. A rendőrségre megyek, és szorgalmasan megvizsgáltattom. Azért indultam, mert ha ebben az esetben vádolom, kétségbeesett vagyok, mert idol vagyok, Park Yoo Chun, és túlmegyek az életemből való nyugdíjba vonulás problémáján, és minden az életemben igazságtalan.
Köszönöm. Köszönöm, hogy itt volt és meghallgattot."
~Cimbi
Forrás:





[Hírek] 2019.04.22 Yoochun kártérítést követel az MBC -től
JYJ Yoochun ügyvédje, Kwon Chang Bum kártérítést követtel az MBC műsorszolgáltató állomástól .
Április 22-én, ügyvéd Kwon kiadott egy hivatalos nyilatkozatot. Kártérítési kérelmet nyújtott be a szöuli kerületi bíróság felé az MBC ellen, valamint a riporter a múlt heti MBC „ Newsdesk ” , április 18-án a „ News Today ” -ről , valamint a „ 12 O'Clock MBC News ” . ”
A múlt héten Yoochun oldala erőteljesen visszautasította az MBC jelentését a CCTV felvételről és Yoochunról, akinek a tűje van. Kwon ügyvéd azt állította, hogy a jelentések hamis információk.
Source: SPOTV News via Naver


Hwang Hana kábítószeres tesztei pozitívak lettek, ennek eredményének hatására a koreai médiára az lett, hogy azz összes cikket eltávolították
http: //news.kstyle.com/article ...
Az SBS arról számolt be, hogy Hwang Hana, a Namyang Dairy alapítójának lánya, a Nemzeti Igazságügyi Szolgálat kábítószeres teszteivel szemben pozitívnak bizonyult.
Röviddel a hírek kitörése után minden cikket elkezdtek eltávolítani. Jelenleg nincs kérdés a koreai cikkről.
Eközben a japán média gyorsan lefordította őket!
~Cimbi




(Hírek) 2019.04.23 Park Yoochun teszte pozitív lett
Sajnos nagyon nem jó hírrel jövök..😔..így munka után átböngésztem a híreket..Reménykedve, bízva benne hátha.. Yoochun ártatlan s nem tett semmi rosszat....
...nem tudom mi lesz...JYJ-nak annyi...😔
MBC Newsdesk által kitört botrány miatt JYJ Park Yoochun kábítószer használati tesztet csináltak, ami pozitív lett. Ennek a tesztnek az eredménye miatt végső soron a Gyeonggi Déli Rendőrségi Hivatal elindította Park Yoochun előzetes letartóztatási parancsát.
A dél-koreai rendőrség mintát vett a Park Yoochun hajából, testszőrzetéből, a házát és a járművét átkutatták és elküldték azt a Nemzeti Igazságügyi Szolgálatnak elemzés céljából. Az NFS megerősítette, hogy megtalálta a „Philopon” vagy a metamfetamin nyomokat a lábszőr mintából.
Amikor a kábítószer-teszt pontosságát megkérdőjelezték, mert a Park Yoochun a biológiai nyomok eltávolítására irányuló állítólagos kísérletben gyantázta testszőrzetét, és festette haját, a koreai kriminológiai intézet képviselője megerősítette: „A lábszőrminta ugyan olyan pontosan tesztelhető, mint bármely más hajminta, amit a Park Yoochun a teszt előtt eltávolított vagy átfestett. ”

Míg Park Yoochun továbbra is tagadja a kábítószer-használatát. A vizeletvizsgálata negatív lett.
Korábban, a sajtótájékoztatón, Park Yoochun határozottan tagadta az ügyét, és fogadott egy jogi tanácsadót, ügyvédet, hogy a kábítószer-jelentések után kártérítést indítson az MBC hírcsatorna ellen.
Yoochun-t most fogva tartják, és 2019 április 26-án további vizsgálatokra kerül sor. .
[OSEN = Suwon, Min Kyung-hoon riporter]
A JYJ csoport tagja Park Yoochun énekes, színész a Gyeonggi tartománytól délre, Gyeonggi tartományban május 17-én hívták fel a rendőrséget. Park Yoochun korábban az "A" szórakoztató volt, akit a Hwang Hana mondott. Így ápr 10-én sajtótájékoztatót tartott, és közvetlenül elmondta, hogy igaza van, de nem használt kábítószert. Másrészről a Gyeonggi-i tartományi rendőrség déli részén lévő Drog Investigation Bureauegyik április 16 -án reggel felkeresték Park Yoochun házát, míg Yoochun önként megjelent a rendőrségen.
/rumi@osen.co.kr
[OSEN = Park Soo-young]
A rajongók összezavarodtak, mivel a Park Yoochun pozitív eredményt kapott a gyógyszerreakció vizsgálatából.
A 23., Dish Inside, Park Yoochon Galéria délutánján kiadott egy kijelentést Park Yoo-cheon kizárásáról, aki megkapta a kábítószer-tesztet. Néhány órával később ez a cikk törölve lett. Inkább Park Yoochun rajongók azt mondták, hogy - a kijelentés hamis, "kifejezte a Park Yoochun támogatását Kína és Japán fanszövetségében. A koreai rajongók egyre nehezebbé teszik Park Yoochun támogatását, és elpártolnak tőle"
Az MBC „News Desk” sugárzása szerint a 23. napon Gyeonggi tartomány déli részén található kábítószer-vizsgálati iroda előzetes letartóztatási parancsot nyújtott be a Park Yoochun ellen a kábítószer-kezelésről szóló törvény reggelre történő megsértésének állapításairól. Megállapították, hogy a víz fekete "Nuchu vízvizsgálat eredményei a Park Yoochun testében pozitív hatással voltak a gyógyszerre, és a gyógyszer kimutatható volt" - követelte a Park Yoochun előzetes letartóztatását.
A Park Yoo-chum-t kábítószer-fogyasztással ötször vádolja a korábbi menyasszonyát Huang Haóval, és két alkalommal vásárol. Park Yoochun, aki önként elutasította a kábítószer-kereskedést, használatát mielőtt önként jelentett volna mindenről, és a rendőröket, akik bizonyították az állításokat azáltal, hogy egyértelmű bizonyítékokat biztosítottak az idő múlásával.
Másrészről, gyanítom, hogy 2015 májusától júniusig illegálisan szednek kábítószereket, és szeptemberben a metamfetaminot, és áprilisban a kábítószereket, beleértve a pszichotróp kábítószer-klonazepámot is. Az elmúlt négy nap alatt letartóztattam, és meg voltam döbbenve, hogy a szórakoztató, Mr. A ismét megérintette a kábítószert. És az Park Yoochun, aki az exszerelme volt, A-ként ismert, aki rámutatott.
Park Yoochun sürgősségi sajtótájékoztatót tartott Jung-gu Sajtóközpontban Szöulban ápr 10-én, és azt mondta: "Soha nem használtam vagy kínáltam gyógyszereket. " "Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen erőfeszítés hulladék lett volna" - mondta. - Minden nap cselekedtem, cselekedtem, kipirultam, és elviseltem a fájdalmas pillanatot. ..Azért jöttem ide, hogy ha ezzel vádolnak az életem megtagadja a nyugdíjba vonulást, mint szórakoztató Park Yoo Chun. Szóval kétségbeesett szívvel jöttem - mondta határozottan.
Válaszul a Gyeonggi tartományi rendőrség déli részének rendőrségi nyomozóközpontja a Park Yoochun házát és a testét 9:00 órától 3 óráig vizsgálták. A rendőrség szerint a kábítószerrel összefüggő negatív reakció negatív eredménye azt mutatta, hogy a Park Yoo-chun az epilálás során válaszolt a rohamra. Emiatt néhány ember ismét kétségbe vonta, hogy a szőrtelenítés a bizonyítékok megsemmisítése miatt történt. Kétséges volt, hogy Park Yoochunnak három színezéke volt és elszíneződött februárban és a harmadik helyen, amikor Hwang kijelentette, hogy együtt szedték a drogokat.
Kwon Chang-bum, Park Yoo-chun jogi ügyekért felelős ügyvéd elmondta: „A Park Yoochun időről időre az epilálás megtörténte óta aktív, dolgozik. . "
Mindenesetre Park Yoochun önként részt vett a Gyeonggi tartomány rendőrségén Joongan-guban, Suwon városában, 17. nap reggelén, de zavart volt, és azt mondta: "Én úgy fogok kijönni, mint ahogyan most " enyhe mosollyal. Bár a riporterek kérdése kiütött, Park Yoochun azt mondta: "Köszönöm", mint könnyű szavakkal. A győzelmével ellentétben Jung Jun Young, Jung Jun Hoon és Roy Kim, a Park Yoo Chun szembesültek az újságírókkal.
/comet568@osen.co.kr
OSEN DB, Broadcast Capture




[Infó] Philopon eredete, története és egyre növekvő jelenléte Dél-Koreában.
Park Yoochunnak pozitív lett a drogtesztje a»Philopon« drogra, japán metamfetamin.
Park Yoochun házának és járműjének hivatalos átvizsgálása során a dél-koreai rendőrség szőrszál mintát vett Yoochun lábáról, és elküldték azt a Nemzeti Igazságügyi Szolgálatnak elemzés céljából. Az NFS megerősítette, hogy Philopon nyomokat találtak a mintában.
A „Philopon” nevet a philoponus görög szóból ered. A japán Dainippon Pharmaceutical Co.(jelenleg Sumitomo Dainippon Pharma ) által gyártott gyógyszertstimulánsként használták a II. világháború alatt. A katonai személyzet akkor használta, amikor riasztást kellett tartaniuk, és különösen nagy adagokat adtak a Kamikaze pilótáknak a missziók előtt.

A második világháború után ennek a metamfetaminnak a katonai állományai polgári kézbe kerültek. Ez széleskörű visszaélésekhez vezetett, ami ma is folytatódik. 1954-re a rendőrség csak 550 000 embert becsül meg Japánban.
A metamfetamin rendkívül veszélyes gyógyszer, amely rendkívül károsítja a testet és az elmét. Rövid távú mellékhatások a következők: fokozott ébrenlét és fizikai aktivitás, csökkent étvágy, gyorsabb légzés, gyors és / vagy szabálytalan szívverés, megnövekedett vérnyomás és megnövekedett testhőmérséklet.
A metamfetamin injekciót betöltő betegeknél nagyobb a kockázata a fertőző betegségek mint például a HIV és a B és C hepatitis. Felépnek alvászavarok, paranoia és hallucinációk.
Philopon és más metamfetaminok visszaélése a szigorú kábítószer-törvények ellenére Dél-Koreában jelentős probléma lett. A délkelet-ázsiai migráns munkavállalók egyre növekvő száma hozzájárult az illegális drogok növekedéséhez, valamint a dél-koreai vásárlók és a délkelet-ázsiai eladók közötti online üzlet lebonyolítása.
~Cimbi
Forrás: koreaboo



[Hírek] 2019.04.24 C-JeS eltávolította az összes képeket, dolgokat Yoochun-nal kapcsolatban
A profilja már törölve lett.
Nem sokkal azután, hogy a C-JeS Entertainment bejelentette, hogy megszüntette a Park Yoochunnal a szerződését, az ügynökség megszünteti az összes programokat.
Április 24-én a C-JeS Entertainment bejelentette, hogy a közelmúlt eseményei fényében megszünteti a szerződést a Park Yoochun-val .

Park Yoochun profilját azóta eltávolították hivatalos honlapjukról. A közelmúltig a JYJ profilja a C-JeS Artists listájának tetején maradt. Jelenleg a Choi Min Sik az első művész, akit felsorolnak, majd Seol Kyung Gu, Kim Jaejoong és Kim Junsu.
Ezenkívül a C-JeS már nem szerepel ügynökségként a különböző internetes portálokon.

Park Yoochun gyanúsított lett Hwang Hana kábítószeres ügyében, miután azzal vádolta, hogy metamfetaminot vagy Philopont használ. És annak ellenére, hogy sajtótájékoztatót tartott a kábítószer-használat minden vádjával szemben, a rendőrség jelentős bizonyítékot talált arra, hogy a Hwang Hana-val kábítószert használt, és végül előzetes letartóztatási parancsot nyújtott be Yoochun ellen.
Később kiderült, hogy Yoochun Park a kábítószer-használat szempontjából pozitívnak bizonyult, ami végső soron a rendőrség elfogatóparancsot nyújtot be Yoochun ellen.




Park Yoo Hwan Park Yoochun testvére úgy döntött, hogy élő közvetítést tart, majd vissza vonja.
JYJ Park Yoochun öccse, Park Yoo Hwan színész , úgy döntött, hogy megszünteti az élő Twitch adást tegnap „ legyen család. „A Park Yoochun pozitív kábítószer-tesztjére és a szórakoztatóiparból való visszavonulására utalt .
박유환@rypaffo
No stream tonight sorry.. going to be with the family.
2,119
1:41 PM - Apr 23, 2019
Twitter Ads info and privacy
1,923 people are talking about this
Azonban úgy döntött, hogy ma élő közvetítést fog adni, hogy beszéljen rajongóival.
박유환@rypaffo
I'll stream in about 30 minutes.
2,127
10:28 AM - Apr 24, 2019
Twitter Ads info and privacy
2,197 people are talking about this
Amint elkezdődött a videó, a világ minden tájáról származó rajongók támogató üzenetekkel elárasztották el. Csendesen elolvasta az üzeneteket, mielőtt megköszönte volna a rajongóknak a támogatást.
"Erős leszek. Ne sírj. Nem fogok sírni. Köszönjük, hogy aggódsz értünk. Nagyon szépen köszönöm."
- Park Yoo Hwan

Ahogy egyre több rajongó kérdezte Yoochun-t, Park Yoo Hwan megjegyezte, hogy az ő bátyja jó. Azt is állította, hogy családjával minden rendben van.
"[Yoochun] rendben van. Családunk rendben van. Minden rendben."
- Park Yoo Hwan
Az élő közvetítést ígérettel zárta le, hogy bármit is közvetítsen.
"Ígérem. Nem hagyom abba a műsoradást. Holnap is visszajövök."
- Park Yoo Hwan

Park Yoo Hwan jelenleg élő közvetítéseket tart a Twitch-en, hogy beszéljen rajongóival. Videói csak azok számára érhetők el, akik előfizetéseket vásárolnak.
Park Yoochun testvére visszavonja az élő folytatást a legújabb skandál fényében
-… a családdal lesz.
Park Yoochun testvére és a szintén színész, Park Yu Hwan , nemrégiben törölte az élő közvetítését, hogy a családjával legyen.
Park Yoochun testvére Park Yu Hwan jelenleg a Twitch-en keresztül közvetíti a játékosokat. Nyilvánvalóan bejelentette, hogy április 22-én élő közvetítést fog tartani április 23-án.

Április 23-án azonban a Park Yu Hwan megosztott egy Tweet-t, amelyben kijelentette, hogy az előző napon bejelentett élő közvetítést töröli , és a családdal fogja töltteni az időt.
Ez ugyanazon a napon történt, amikor azt jelentették, hogy a Yoochun Parkot metamfetaminra vagy Philoponra pozitívan tesztelték . A teszt eredményei miatt a Gyeonggi Déli Rendőrségi Hivatal benyújtotta az előzetes letartóztatási parancsot.

A Yoochun Parkot most fogva tartják, és 2019 április 26-án további vizsgálatokra vár.
~Cimbi





[Hírek] 2019.04.26 Park Yoo-chun meghallgatásra jogosult
Ock Hyun-ju
Megjelent: 2019. április 26. - 15:04
Frissítve: 2019. április 26. - 17:12
K-pop énekes és színész Park Yoo-chun megjelent a helyi bíróság előtt, hogy kihallgassák. Letartóztaták pénteken, az illegális kábítószer használatának gyanúját követően, és miután a közelmúltban pozitívnak bizonyult a metamfetaminra.
Szürke öltönyt viselt, a K-pop JYJ együttes volt tagja, aki megjelent a Suwon kerületi bíróság előtt. Nem válaszolt a helyszínen, a riporterek kérdéseire.
Yoochun a gyanú szerint, három alkalommal vásárolt 1,5 gramm metamfetaminokat, és idén először öt alkalommal vette át a korábbi menyasszonyával, Hwang Ha-na-val, aki a Namyang Dairy Products alapítójának unokája.
A Nemzeti Igazságügyi Szolgálat a lábszőrből vett mintából kábítószer-tesztet végzett. Az eredmény ezen a héten pozitívan jelent meg.
Park Yoochun a vizsgálati eredmények ellenére tagadta a vádakat.
„Az eredmény tagadhatatlan tény, de álláspontunk, hogy Park Yoochun nem használta az illegális drogokat, ez változatlan marad” - mondta az ügyvédje a teszt eredményét követve. - "Megpróbáljuk kitalálni, hogy a metódus hogyan volt kimutatható a testében."
Park Yoochun a hónap elején összehívott egy sajtótájékoztatót, ahol tagadta az állításokat.
Azzal is gyanúsítják, hogy megpróbálta elpusztítani a bizonyítékokat, mielőtt elkezdték volna a kábítószer-tesztet. A testszőrzet le borotválásával és a hajfestéssel próbálkoztak.
A rendőrség Hwangot április elején letartóztatták a metamfetamin megvásárlásával és használatával kapcsolatban. A rendőrség biztonsági videofelvételeket mutatott be, amelyek Parkot láthatták, mintegy 20-30 perccel a bankszámlára történő fizetés után Seoulban. A rendőrség azt gyanítja, hogy az illegális drogok csomag megvéttele történhetet.
Park azt mondta, hogy Hwang kérésére vett le pénzt, és nem tudott semmilyen drogkereskedelemről.
C-JeS ügynöksége kiutasította az ügynökségből, és szerdán megszüntette a szerződést vele, a kábítószer-teszt eredményét követően.
JYJ várhatóan feloszlik ebben az "esőben".
(laeticia.ock@heraldcorp.com)
Forrás: m.koreaherald.com
~Cimbi



[Hírek] 2019.04.26 Yoochun újabb kábítószer-tesztet szeretne. Mondván, hogy nem tudja, hogyan lett a teszt pozitív
Írta: yckim124 AKP STAFF 7
For:Cimbi
Yoochun kifejezte azt a kívánságát, hogy újabb kábítószer-tesztet végezzenek el rajta.
Az SBS ' 8 O'Clock News ' április 26-i rendezése a Yoochun folyamatos kábítószer-botrányát fedte le.
A jelentés szerint Yoochun továbbra is azt állította: "Én csak a Hwang Hana javára fordítottam a pénzt. Azt is kijelentette: "Nem tudom, hogyan találták Philopont."
Eközben a 26. napon a Yoochun letartóztatási parancsát jóváhagyták, és további vizsgálat céljából átkerült a börtönbe.
Forrás: allkpop
~Cimbi



[Hírek] 2019.04.26 JYJ Park Yoochun megérkezett a ápr 26. -án a kerületi bíróságra bilinccsel a kezén.
Sokkal ráncosabbnak, megviseltnek tűnik, mint amikor először jelent meg.
A valaki kezének és karjának lefedése csak hagyományosan a bűnözőknél történik.
Yoochun a kábítószer-teszt során pozitívan tesztelt a metamfetaminra, de továbbra is tagadja, hogy kábítószert használ.
Talán azért, mert állítólagosan ártatlan volt, az égre nézett, ahogy a rendőrök, tisztek körülvették.
Hosszú ideig meredt az égre nézve, ahogy az autóhoz vezették, amely elviszi őt a rendőrségre.
Felnézett az égre, mielőtt beleült az autóba.
Forrás: koreaboo, xsportsnews,
~Cimbi


[Hírek] 2019.04.28 Park Yoochun továbbra is tagadja a vádakat + Hwang Ha Na-t elhívhatják egy közös kihallgatásra
2019. április 28.
Yoochun továbbra is tagadja az első letartóztatás után (a negyedik megkérdőjelezés) , hogy kábítószert használt volna.
A rendőrség három órát követően befejezte a kihallgatást Park Yoochun kérésére, aki kijelentette: „Időre van szükségem ahhoz, hogy egyenesen a tényekhez juthassak.” Azt tervezik, hogy április 29-én ismét kikérdezik.
A rendőrség egyik forrása szerint azt mondta: „Úgy tűnik, hogy Park Yoochun-t nagyon megdöbbentette a letartóztatásról szóló döntés.” A forrás folytatódott: „A simább megkérdezés érdekében úgy döntöttünk, hogy későbbi bizonyságot teszünk."
Park Yoochun-t április 26-án letartóztatták kezén billinccsel. A gyanú szerint 1,5 gramm Philopont vásárol a korábbi barátnőjével, Hwang Ha Na-val, három külön alkalommal 2019 februárja és március között, és ötször befecskendezték a gyógyszereket.
A Philopon szokásos mennyisége 0,03-0,05 gramm. Ennek alapján a kettő összesen 0,3-0,5 gramm Philopon injekciót adott. Park Yoochun jelenleg tagadja a kábítószer befecskendezést, kábítószer használatot.
2019 április 16-án házkutatást és lefoglalást végeztek, a rendőrség nem talált Philopont, de a keresés során összegyűjtött hajszála pozitívnak bizonyult a gyógyszerre.
A vizsgálat során a rendőrség azt is megállapította, hogy Park Yoochun állítólag pénzt utalt egy bankszámlára, amelyről feltételezhető, hogy kábítószer-kereskedő számlája került egy szöuli bankjegynél 2019 elején. Megállapította, hogy csak Hwang Ha Na nál utalt pénzt. Tagadja, hogy kábítószer-tranzakció volt.
A rendőrség további vizsgálatokat kíván folytatni, ha megkapja a számlára vonatkozó információkat, amelyekben Park Yoochun átutalta a pénzt, és megfogja Hwang Ha Na telefonját, hogy megnézze Park Yoochun és a kábítószer-kereskedő gyanúja közötti beszélgetést.
Ezen túlmenően a rendőrség vizsgálja Park Yoochun és Hwang Ha Na konfrontációját is, ha szükséges. A rendőrség a következő hét végéig befejezi Park Yoochun kikérdezését, és továbbítja az eredményt, bizonyítékot az ügyészségnek.
Eközben a C-JeS Entertainment bejelentette Park Yoochun visszavonulásának döntését, amit április 10-én a sajtótájékoztatón is emlegetett. C-jeS április 24-én megszüntette a szerződését Yoochunnal.
Források : soompi
Top Photo Credit: Xportsnews
~Cimbi, Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
Megjegyzésem : nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele....de valami nem stimm..🤔
Olyan érdekes minden ....vagy én képzelem be? ... vagy csak én próbálok a reményben kapaszkodni, hogy Yoochun ártatlan, és csak egy áldozat.?
Nem tudom..de azt igen, hogy sok ami sok.
Az biztos, hogy Yoochun is hibázhatot, talán azzal hogy összeállt ezzel a nővel....én meg hülye támogattam/támogattuk is. Kívántuk hogy legyenek boldogok...Nem gondoltam volna, hogy ebből a kapcsolatből ilyen nagyon komoly vihar, zűrzavar keveredik. Sajnos az SM ügynökségnek nem sikerült az ami ennek a nőnek...JYJ-nak annyi...😢
A legfelháborítóbb az, hogy nyílvánosan bilincsben vezetik el a nyílvánosság előtt..mintha hatalmas, nagy szégyenteljes bűnt követett volna el. Nem helyeslem a kábítószert félre ne értsetek, de vannak más idolok, akik tőle sokkal nagyobb bűnt követtek el( prostitució, nemi erőszak, erotikus videó készítés s megosztás, ..stb..) mégse történt velük ilyesmi. Esetleg én tévednék?
Az sem tiszta igazán, hogy a teszt során melyik tesztnek a mintája mutatott pozitivat, mert hol a hajszálat, hol a lábszőrt írják. A vízelet és vérvétel tiszta, a háza, autói is. Ha kábítószert használt volna, akkor gondolom a házban, autóban is kellene nyomának lennie..de nem találtak semmi ilyen nyomot..a szőr vagy hajszálon igen.
Nem tudom mi fog kisülni ebből a viharból. Jó nem 😔😞
~Cimbi





[Hírek] 2019.04.28 Park Yoochun nevét eltávolították a rajongói által adományozott cseresznyevirág útjáról a letartóztatása után
Park Yoochun nevét eltávolították a cseresznyevirág útjából Incheonban, miután letartóztatták a kábítószer-használat miatt.
Április 28-án az Incheon Gyeyang Kerületi Önkéntes Szervezet bejelentette, hogy az énekeshez kapcsolódó összes falfestmény, jel és névtábla eltávolításra került a 280 méter hosszú cseresznyevirágból.
Lim Jung Soo, a szervezet vezetője kijelentette, hogy Park Yoochun falfestménye és a „Park Yoochun, hiányolunk téged” címmel festették, és mind a 34 névtábla interjúkat, drámai produkcióit és a társadalmi a médiát eltávolították.
Park Yoochun rajongói klubja, Blessing Yoochun adományozott 5,5 millió nyereményt (körülbelül $ 4,746), hogy megteremtse a cseresznyevirág utat. A szervezet korábban kijelentette , hogy nem vállal semmilyen intézkedést, kivéve, ha bűnös ítélet születik.
Azonban, miután Park Yoochun letartóztatása április 26-án megtörtént, a szervezet beszélt a rajongói klubbal, és mindkét fél döntést hozott Park Yoochun nevének eltávolításáról. Jelenleg gyanúsított Philopon megvásárlásával egykori barátnőjével, Hwang Ha Na-val együtt.
Park Yoochun (33), egy énekes és színész, akitmeggyanúsítottak kábítószer-használat miatt, s letartóztatták, és nevét eltávolították.
Az Incheon helyi önkéntes csoportja, a Gyeyang önkéntes hadtest, ma bejelentette, hogy eltávolítja az összes freskót, jelet és névtáblát a 280 méter hosszú parkból, az Incheon City Cherry Blossom úton.
Reggel április 28 Jung Jung Soo, a Gyeyang Önkéntes Csoport elnöke, fehér festékkel festette át Yoochunhoz kapcsolódó festményt.
A Yangyang-gu környéki lakosok, a helyi önkormányzatok Yoochun nevét, festményt, ami a nevéhez fűződik bontását követelték, mondván, hogy a cseresznyevirág útján idolizált Park Yoochun, akit kábítószer-fogyasztásra használatával vádolnak, nem lehet jelen, mivel a középiskola mellett van, s helytelen tette rossz hatást gyakorolhat a diákokra.
Forrás: soompi, Xportsnews
~Cimbi, Park Yoochun Hungary - 박유천 헝가리



[Hírek] Mi okozhat hamis pozitív eredményt a Yoochun kábítószer-tesztjében?
Park Yoochun kábítószer-vizsgálata során a National Forensic Service Philopon-t (a metamfetamin egyik formája) fedezet fel. Yoochun tagadta a kábítószer-használatra vonatkozó állításokat és kérte a kábítószer-teszt megismétlését. Április 10-én tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy depresszióval kezelték..
Először is foglaljunk össze mindent, ami történt:
1) 2018. május 14.: Yoochun ügynöksége C-jeS megerősítette, hogy Yoochun szakított Hwang Hanával
2) 2018. május 15.: Hwang Hana tagadta a híreket
3) 2018. május 15.: A riporter elárulta szakított Yoochun és Hwang Hana. Yoochun elhagyta. * I n az átlagos idő, Hwang Hana megosztott sok Instagram üzenetét, amelyben ő foglalkozott Yoochunnal
*
4) 2019. február 27.: Yoochun első visszatérése 3 év után.
5) 2019. február 28-án: Hwang Hana megfenyegette Yoochun-t , hogy mindent megmutat a„szexuális bűncselekményeiről, az állati kegyetlenségről, a nők elleni támadásról, a csalásról” . Azonban soha nem tárta fel ezek közül egyiket sem.
6) 2019. április 1.: Hwang Hana gyanúsított lesz a kábítószer-használat és terjesztés miatt.Gyanították, de nem büntetik meg a chaebol kapcsolatai miatt
„A bíróságon kiderült,» Az alperes megesküdött Hwang Ha Na beadott Philopon ,«hozzátéve, hogy Cho használta a gyógyszereket Hwang Ha Na adott nekik. Azonban Hwang Ha Na-t meg sem bünteték, be se idézték .”
7) 2019. április 2.: Az MBC arról számolt be, hogy Hwang Hana meglátogatta Burning Sun klubot, és feltárta a kedvező bánásmódot
"Az MBC felvett egy beszélgetést, amit Hwang Ha Na egy ismerőssel vett fel abban az időben. A felvételben Hwang Ha Na azt mondta:" A központi ügyész a központi kerületi ügyészségben? Hé, a nagybátyám és apám mindenkit ismernek, viccelődnek? A legjobb barátok. ” Az egyik felvételben ő is büszkélkedett azzal, hogy visszatért a Namdaemun Rendőrállomás legmagasabb rangú személyével.
8) 2019. április 4.: Hwang Hana-t letartóztatták kábítószer-fogyasztás vádjával+ a rejtett kamera felvételének megosztásával vádolták(a videó felvételeken elkábított , bedrogozott nőket erőszakolnak meg)
„Hwang Hana sok szexuális videókkal fenyegette, de nem tudom, hol van ezek innen. A kapott tippek alapján legalább négy áldozat van. ”
9) 2019. április 6.: Hwang Hana azt állította, hogy az egyik híresség barátja kénytelen volt szedni a gyógyszert, amikor aludt
10) Április 7,2019: Hwang Hana megváltoztatta a tanúvallomását, és azt állította, hogy kábítószert vett be, amit az egy híresség barátja javasolt.(Yoochunra utalt)
11) 2019. április 9. Hwang Hana állítólag megvesztegette a barátját
12) 2019. április 10.: Hwang Hana Yoochun nevét említette, hogy ő tette, ő adta neki a drogot. Yoochun sajtótájékoztatót tartott.
"Azt mondta, hogy egy mentális klinikán depresszióval kezelték Azt is mondta:" A szakítás után Hwang Hana zaklatot a fenyegetet,.....mellettem volt a nehéz időkben. Akkor azt hittem, hogy a világ ellenem fordult, ezért sajnálom, ezért bocsánatot kértem, vigasztalom és meghallgatom, amikor hirtelen kapcsolatba lépett velem vagy eljött a házamba, miután szakítottunk."
13) 2019. április 12.: Hwang Hana második alkalommal megváltoztatta a tanúvallomását, és azt állította, hogy ő és Park Yoochun együtt használták az idén, két-három alkalommal a gyógyszert.
14) 2019. április 16.: A csatorna szerint a rendőrség CCTV felvételeket talált, ahol Yoochun-t a Hwang Hana lakóhelyén látták, miután szakítottak. Ugyanakkor a CCTV felvételek Yoochunnal beléptek a saját lakóhelyére.
15) 2019. április 16.: A rendőrség bejelentette, hogy Yoochun negatívnak bizonyult. "Az igazságügyi osztályon végzett teszteléssel megduplázódik, és az eredmény 3 héten belül ismert lesz. "
16) 2019. április 17.: Az "A" csatorna szerint a rendőrség olyan videót kapott, amelyen úgy tűnik, hogy Park Yoochun és Hwang Ha Na együtt nem mutatkoznak. A rendőrség azonban azt mondta, hogy ez nem igaz.
17) Ápr. 17,2019: Az MBC arról számolt be, hogy Yoochun az egész testét a teszt előtt le borotválta .
18) 2019. április 18.: Yoochun jogi képviselője tagadta a pletykákat és kérte a médiát, hogy állítsa le a spekulációkat.
Yoochun jogi képviselője kijelentette: " A rendőrség már rengeteg haj bizonyítékot szerzett a soha nem borotvált Yoochun lábain át, a bizonyítékok elküldéséhez."
19) 2019. április 19.: A rendőrség egy jól ismert tranzakción, a dobás módszerén keresztül kapott Yoochun CCTV felvételeket.
"A" dobás módszer "segítségével a vevő pénzt küld a kábítószer-kereskedő bankszámlájára, és a kereskedő titkos helyen elrejti a kábítószereket, hogy a vevő felvegye."
20) 2019. április 19.: Yoochun azt állította, hogy Hwang Hana kérte, hogy vegyen fel egy kábítószert tartalmazó csomagot, aminek nem tudta a tartalmát. Ugyanakkor azt jelentették, hogy nincs CCTV felvétel, amelyen Yoochun gyógyszert szerzet volna be.
21) 2019. április 22.: A Hwang Hana a kábítószerekre pozitívnak bizonyult . Nem sokkal ezután, az ezzel kapcsolatos híreket és minden cikket elkezdtek eltávolítani.
22) 2019. április 23.: Yoochun a kábítószerekre pozitívnak bizonyult . ( 6 nappal azután, hogy a rendőrség elmondta, hogy 3 héten belül kapják meg a vizsgálati eredményeket. )
23) 2019. április 25.: Yoochun tagadta a kábítószer-használatra vonatkozó állításokat. Yoochun ügyvédje azt mondta, hogy kivizsgálják a metamfetamin különböző lehetőségeit az ügyfél szervezetében [amikor nem használja a gyógyszert]
24) 2019. április 26.: Yoochunt letartóztatták.
25) 2019. április 27.: A Netizens észrevette, hogy Hwang Hana-t nem tartóztatták le.
*******************************************
Az egyik ember, aki laboratóriumi technikus elmagyarázza, hogy mi okozhat hamis pozitív eredményt Yoochun kábítószer-tesztjében
"Yoochun ténylegesen kérhet egy másik kábítószer-tesztet, ha ez az eset áll fenn (antidepresszánsok). Én már dolgoztam a laboratóriumban, és volt, hogy meg van a kábítószer-vizsgálatok eredménye az embernek . És nem lehet az, hogy néhány gyógyszer okozhat pozitív reakciót, különösen, ha az elemzés csak kromatográfiával teszik (elválasztási technika által szalag + reagens), amely valóban okozhat egy hamis pozitív reakciót. Azokban az esetekben, amikor pozitívan teszteltük, a vizsgált beteg joga, hogy bizalmasan kezeljék. Tehát egy kicsit vázlatos Yoochun pozitív tesztje, amely csak néhány héttel volt ismert a teszt időpontja előtt. Ezenkívül, mielőtt a médiát vagy bárki tudna a vizsgálati eredményről, azt nem lehet bizalmasan kijelenteni megerősítő teszt nélkül, ami szintén ebben az esetben kell.
1) Philopon, amely a Yoochun szervezetén megtalálható gyógyszer. Tehát a minta, amelyet a média szerint használtak az a haj. A szőrmintákat a kábítószer-vizsgálathoz nem szokásos eljárásnak tekintik. Az eljárást csak akkor kell, ha:
a) szeretné megnézni, hogy 90 napos (2mo) perces időtartam alatt használt-e kábítószereket,
b) gyanúsított, hogy kábítószereket használnak, és utóbbit akarják.
Nyilvánvaló, hogy Yoochunról feltételezheték, kétséges volt
2) A haj, testszőrzet gyógyászati ​​tesztvizsgálat nem minősül rutinnak, mert ez egy szkennelési eljárás. Ehhez a megerősítő eljárást egy speciális tesztnek kell tekinteni, amelyet GC / MS-nek (Gázkromatográfia / tömegspektroszkópia) neveznek , amelyet a CLSI (Clinical Laboratory Standard Inst.) GOLD-szabványnak tekinti a szűrővizsgálatban pozitívnak bizonyult vizsgálatnak.
3) Philopon, más név (kémiai néve) Metamfetamin-hidroklorid, amelyet Japánban a második világháborúban használtak a katonák. Ma „japán-gyilkos drognak” nevezik, mivel a nagy dózis súlyos depresszió következtében halált okozhatnak. IGEN, ellentétes hatása van egy antidepresszáns gyógyszerrel. Ez vezet:
4) A metamfetamin-hidroklorid az amfetamin egyik formája. Az amfetamint napjainkig antidepresszáns szerként gyártották és szeparálták.
5) Ellenőrizze ezt a linket az antidepresszáns gyógyszerekről, és adja meg a FALSE POSITIVE reakciót a gyógyszer szűrővizsgálatára:
https: //www.verywellmind.com/c ...
6) FALSE POSITIVE A kábítószer-teszt reakció lehetséges. IGEN. Lehetséges. Bármely más laboratóriumi vizsgálatban is van, mert olyan vegyi anyagokkal rendelkezünk, amelyek ugyanolyan alloszterikus formájúak, mint az elvégzett vizsgálat. EG A metamfetamin-hidroklorid-gyógyszerek ugyanolyan kémiai összetételűek, mint az antidepresszáns gyógyszerek.
7) „Ha a kábítószer-kémcsője pozitív és egy második független teszt nem történt meg, akkor kérje meg, hogy azonnal végezzék el, ideális esetben ugyanazzal a mintával.Továbbá kapjon egy példányt mindkét eredményről annak igazolására, hogy más technikát alkalmaztak.”
8) „Ha aggódik a titoktartás miatt, kérje meg a tesztelőt a vállalat védett egészségügyi információinak (PHI) egy példányáról, ismertetve az 1996. évi egészségügyi biztosítási hordozhatósági és elszámoltathatósági törvény (HIPAA) által előírt jogi kötelezettségeiket és adatvédelmi gyakorlatukat.
Nem tudom, hogy milyen gyógyszert szed Yoochun, de ha antidepresszáns gyógyszereket akkor nagy valószínűséggel hamis pozitív eredményt kapott a kábítószer-teszt során. Az orvostudomány és a protokollok különbözőek Koreában, ezek a protokollok többnyire CLSI alapúak, és széles körben használták.
Forrás: https://www.allkpop.com/…/a-fan-who-is-a-lab-tech-explains-…
~Cimbi
Megjegyzés: Erikának (és mindenkinek, aki hozzá szólt, megosztott cikkeket, ) mégegyszer köszönöm szépen, hogy megosztottad velünk. Sajnos az eredeti forrás, már nem volt feltüntetve mire munkából hazaértem.
Vannak hozzászólók, akik szerint, a facebookon lévő magáról azt állító, hogy laboratórium technikus csak egy rajongó. Aki csak védi Yoochunt. Szerintem utána lehet nézni a dolgoknak, hogy igazat írt a facen az illető, aki annak vallotta magát s leírta ezeket a tényeket. Szerencsére volt olyan hozzá szóló is, aki leírta, hogy a DBSK/TVXQ fanok 2009 óta felnőttek, dolgoznak, esetleg családjuk van. Nem feltételezhető, hogy csak tini fan találta ki ezeket, hogy Yoochunt védje.




[HÍREK] 2019.04.30 Miért ismerte el Yoochun végül a bűncselekményét az erős tagadások után?
Erős visszautasítások napjai után Yoochun végül bevallotta, hogy megvásárolta és befecskendezte Philopont. Azt is elmondta, hogy az ex-menyasszonya Hwang Hana nem kényszerítette őt rá, bár vele kezdte el a kábítószereket használni miután újra összejött vele. Yoochun továbbra is vallomást tett arról, hogy megvásárolta és befecskendezte a gyógyszert Hwang Hana nélkül.
Yoochun, aki még sajtótájékoztatót is tartott, csak egy nap eltelte után elutasította a vallomását.
Miért tett hirtelen ilyen nagy 180 fokos fordulatot rövid idő alatt?
Az "A"-csatorna április 30-i „A hírek”a szerint Yoochun családja nagy szerepet játszott a vallomásában. A jelentés szerint: "Yoochun elmondta az ügyvédének, hogy fájdalmas, számára, hogy családja bezárva látják őt."
Yoochun családjáról kiderült, hogy minden nap meglátogatták a börtönben.
Yoochun aztán többször megkérdezte ügyvédjét: "Mit tehetek, hogy a lehető leghamarabb szabaduljak?"
Végül Yoochun rájött arra, hogy a leggyorsabb módja annak, hogy kijusson ebből a helyzetből bűncselekmény beismerése. Közben Yoochun ügyvédje bejelentette lemondását ügyfele Yoochun kábítószeres ügyéről.
~Cimbi




[Hírek] 2019.04.30 A rajongók búcsút intenek Yoochunnak egy őszinte utolsó levélben
A rajongók elengedik Yoochun-t.
Április 30-án Yoochun rajongói megosztották az utolsó levelüket a DC Inside weboldalán. A levelet azután küldték, hogy a sztár végül bevallotta a bűncselekményét. A levél a következőképpen szól:
"- Nézz fel az égre. Imádkozom érted."
Ez volt a rajongó kétségbeesett kiáltása a sajtótájékoztatón. De végül egy magányos fájdalmat hagyott hátra. Mikor kezdtek az emlékeink fájdalmává válni ... Mikor nem tudtuk többé felvidítani az életét ...
Miért jöttünk rá arra, hogy egy csillag és egy rajongó nem keverhető össze, mert olyanok, mint a víz és az olaj\tűz. Körülvettünk egy hosszú utat, és végül meglátogattuk a végső úti célt.
Nem tudtuk. Hisszük, hogy örökre támogathatjuk őt. - Attól tartottam, hogy elengedem magam. Ezeket a szavakat, amiket mondott, most érezhetjük, mert attól is féltünk, hogy elengedjük őt ...
De most itt az ideje, hogy külön utakon sétáljuk, hogy elengedjük a kezét. Reméljük, hogy maga is tükrözi magát, amíg el nem engedheti a saját súlyából a súlyát..."
Forrás: allkpop
~Cimbi




[Hírek] 2019.04.28 Hwang Hana aktív az Instagramban, annak ellenére, hogy őrizetben van
Az Instagramán van néhány észrevehető változás.
2019. április 4-én a rendőrség letartóztatta a Hwang Hana-t a kábítószer-forgalmazásért és az illegális szexuális videók megosztásáért.
A lány bevallotta a kábítószeres állításokat, és kiderült, hogy a múltban kábítószereket adott be. Azt állítja, hogy kábítószereket vett be ex-vőlegényévek, Park Yoochun-val. Miután mindketten pozitívnak bizonyultak a metamfetaminra, a Park Yoochun-t letartóztatták, míg Hwang Hana-t fogva tartották.
Április 27-én a netizens változásokat észlelt a Hwang Hana személyes Instagramjában, annak ellenére, hogy őrizetben volt.
Itt van egy képernyőkép az Instagramjáról 2019. április 24-én, 01:18-kor a 2019. április 28-i számla képe mellett, 1:34 órakor. Azt mutatja, hogy tizenkét képet töröl, és 2 fiókot követett.
Az egyik törölt kép megmutatja, hogy a Burning Sun-nél a barátaival bulizott.
Egy másik kép, amit szintén törölt, megmutata magát Lee Jong Hyun és Choi Jong Hoon társaságában.
Úgy tűnik, hogy szabadon engedték a fogva tartásból, hiszen gyakran képes frissíteni az IG fiókját.
Forrás: koreboo
~Cimbi



[Hírek] 2019.04.30 Park Yoochun ügyvédje lemond Park Yoochun ügyéről
Már nem képviseli Park Yoochun-t.
Park Yoochun ügyvédje, Kwon Chang Beom közölte, hogy lemondott Park Yoochun törvényes képviseletéről a kábítószeres ügyében.
"A mai napig teljesítettem Park Yoochunhoz kapcsolódó feladataimat." - Kwon Chang Beom
Kwon Chang Beom szintén elmagyarázta Park Yoochun jelenlegi helyzetét.
"Amint azt a médiában tegnap jelentették, a Park Yoochun elismerte minden bűnét, és őszintén betartja a vizsgálatokat."- Kwon Chang Beom
Kwon Chang Beom, aki Park Yoochun törvényes képviselője az illegális kábítószer-ügyében, és aki eddig nyilatkozot Park Yoochun nevében. Ma már nem képviseli Park Yoochun-t.
Eközben Park Yoochun bevallotta a legtöbb illegális drogfogyasztást, sőt, még több alkalommal is bevallotta a kábítószer-használatát és -vásárlást is.
Reggel (április 30-án) jelentette be a Gyeonggi déli tartományi rendőri hivatalnak, hogy részt vegyen a további rendőrségi vizsgálatokban.
Forrás:koreaboo, news nate
~Cimbi



[Hírek] 2019.04.30 A levél
A szurkolók: "Most itt az ideje, hogy folytasd az életed, így elengedem a kezedet. Azt akarom, hogy számtalan alkalommal gondoljátok át, amíg nem tudod elhelyezni a saját szívedben lévő összes terhet. ”Ne feledd, az a tény, hogy az élet szélén állok, nem az életem vége. Nem tudom felvidítani az utazás hátralévő részét, de visszafelé nézel az utolsó sétára. A jövőben remélem, hogy egy olyan életet fogok élni, amely sajnálatos módon nem Park Yoochun emberré.
● Ezután a 24. CJS Entertainment hivatalos bejelentése:
Hello itt CJES Entertainment. Tisztában voltunk Park Yoochun ártatlan követeléseivel, és figyeltük a vizsgálati helyzetet.
Hittünk a művészünk Park Yoochun kijelentésében, és vártuk a vizsgálat eredményeit. A vállalat úgy döntött, hogy már nem lesz képes visszaszerezni a bizalmat a Park Yoo Chunnal és úgy döntött, hogy megszünteti a szerződést.
"Park a szórakoztatóiparból visszavonult, amint azt a sajtótájékoztatón elmondot, és a jövőben törölte a teljes ütemtervet, és követi a bíróság döntését. Tudatában vagyunk ennek a kérdésnek a súlyosságában és felelősségében, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy alaposan kezeljük és javítsuk, hogy megakadályozzuk ezt újra. " - CjeS
● A következő 30 napban Park Yoochun számára volt egy utolsó levél
Az utolsó levél a fanoktól:
„Nézz az égre. Imádkozni fogok.” A rajongó lelkesedése a sajtótájékoztatón sír. De végül ilyen magányos sebekkel hagy itt bennünket. Mióta. Amikor emlékszem rá, a mellkasom fájdalmas ... Mikor. Nem tudom felvidítani az életét, ... A sztár és a rajongók olyanok, mint a víz és az olaj, nem keverhetők össze. Nem tudok segíteni, de észrevenni a sok tüskés utat, amikor hosszú távon jönnek a végállomásra.
Nem tudtuk. Hittem, hogy örökre támogathatom. Azt hiszem, most megértem a szavait: "Attól tartottam, hogy leállítom magam." Hasonlóképpen: „Attól féltünk, hogy elhagyjuk őt ...”
De most itt az ideje, hogy minden egyes életünkön járjunk, így elengedem. Azt akarom, hogy próbálkozzon, és számtalan alkalommal gondolkozzon újra, amíg nem tudod elhelyezni a saját szívedben lévő összes terhet.
Ne feledje, hogy az a hely, ahol állsz, nem az életed vége. Nem tudom felvidítani az utazás hátralévő részét, de várom, hogy utoljára elmegyek ... Remélem, hogy a jövőben megbánhatatlanul élni fogsz, mint a Park Yoochun. "
Forrás: Donga.com
#ProtectYUchun #parkyoochun #Yoochun
~Cimbi



[Hírek] 2019.04.30 Park Yoo Hwan továbbra is támogatja Yoochunt miután elismerte a kábítószer-használatát.
" A (helyzet) rosszabbodott, de még mindig bízom bátyámban." - Park Yoo Hwan
Park Yoo Hwan változatlan támogatását fejezte ki testvére, Park Yoochun számára személyes közvetítésén keresztül.
Április 29-én Park Yoo Hwan megköszönte azoknak, akik továbbra is támogatták a Park Yoochun-t, és kifejezték, hogy a bátyja támogatása ugyanaz marad.
" Sajnálom. De köszönöm, hogy támogattad a bátyámat. Nem tudom, hogyan kezdjem. Jól vagyok. A bátyám is rendben van. A (helyzet) rosszabbodott, de még mindig bízom bátyámban. Köszönöm azoknak, akik továbbra is bátorítják és támogatják a bátyámat." - Park Yoo Hwan
Továbbra is tájékoztatja nézőit Park Yoochun látogatására vonatkozó tervekről, aki jelenleg rendőrségen van
"Holnap (30.) tervezem, hogy meglátogassam a bátyámat anyámmal. Megígérem, hogy bármit megteszek a bátyámért. És megmondom a bátyámnak, hogy mindazokat, akik őt ösztönzik és támogatják."- Park Yoo Hwan
Április 29-én a Park Yoochun végül elismerte a kábítószer-használat és vásárlás nagy részét.
"Attól tartottam, hogy elengedem magam, de azt hiszem, el kell ismernem, amit kell és bocsánatot kérni a megbocsátást igénylő dolgokért."- Park Yoochun
Gyanúsítják id1,5 g Philopon (metamfetamin) beszerzésével és illegális kábítószer-használatával ex-menyasszonyával, Hwang Hanával együtt. A kábítószer-teszt eredménye pozitív lett.
Eközben a rendőrség azt tervezi, hogy a héten Yoochun ügyét átadja az ügyészségnek




[Hírek] 2019. 05.02 Hwang Hana állítólag fenyegette Park Yoochun-t titkos fotókkal
Állítólag titkos képeket készítet, miközben Yoochun meztelenül aludt.
A JTBC Spotlight képes volt interjút készíteni a JYJ Park Yoochun rokonával. Kiderült, hogy Hwang Hana titkos fényképekkel fenyegeti Yoochunt.
Úgy tűnik, Hwang Hana fényképeket készített Yoochunról, miközben meztelenül aludt. Ezt követően a fényképeket Yoochun és családtagjainak veszélyeztetésére, zsarolására használták fel, még akkor is, amikor szétmentek.
"Volt egy incidens, amire rájött, hogy Hwang Hanaval összekapcsolódik. Sokat fenyegette Park Yoochun-t.
Egyszer küldött nekem egy fotót róla, amin meztelenül aludt. Azt mondta nekem: - Hol van? Ha nem találja meg nekem az elkövetkező 5 percen belül, akkor kifogom szivárogtatni ezt a fényképet."
- Park Yoochun rokon

"Mindkettőjüknek sok kérdésük volt egymás felé, de úgy gondolom, hogy szerették egymást."
- Park Yoochun rokon
A rokon azt is mondta, hogy Park Yoochun folyamatosan ragaszkodott ahhoz, hogy ártatlan. Még az Egyesült Államokba is elment egy laborhoz, hogy megtudja, kábítószer van-e a szervezetében, mert szexuális életet élt Hwang Hana-val.
"Őrült leszünk. Megfogja a haját, és azt állította, hogy nem csinálta, de nem vagyok biztos benne. De a kábítószerekkel szemben pozitív volt.
Még az Egyesült Államokból is tudni akarta van-e olyan eset, amikor valaki, aki együtt él vagy élt egy kábítószer-használóval, a teszte lehet-e pozitív."
- Park Yoochun rokon
A Koreai Tudományos Kutatási Intézet egyik képviselője azt állította:
"Ha a férfi kábítószereket használ, és szexuális életet él egy nővel, a kábítószer nyomai átvihetők a spermán keresztül. Ez megerősítést nyert, de ez egy más eset. ... Azt hiszem, nehéz [igazolása], hogy igaz legyen."
- Kim Eun Mi
Annak ellenére, hogy Park Yoochun megpróbált kiutat találni az illegális kábítószer-használat miatt, végül bevallotta, hogy többször is használ.
Forrás: Dispatch
~Cimbi
#ProtectYUchun #parkyoochun #yuchun #ParkYuchun


[Hírek] 2019.05.03 Park Yoochun kábítószer-ügyét továbbították ( vádemelés), bocsánatot kér a hazugságért
- "Elfogadom az összes büntetést…"
Kiderült, hogy Yoochun, aki ellen rendőrségi vizsgálatot folytatottak kábítószer ügyben, már tavaly nyáron kezdte el a kábítószer-használatát.
Folyamatosan azt állította, hogy ártatlan volt, végül bevallotta, hogy a kíváncsiság miatt próbálta ki a gyógyszereket. A rendőrség vizsgálatokat végzett, és május 3-án továbbította az ügyét.
Ahogy Park Yoochun kilépett a Suwon Nambu rendőrségből, kezét megkötve, bocsánatot kért a riporterek előtt, és kijelentette, hogy megkapja az összes büntetését, és az életét átgondolja, magába nézz
"Sok embernek elszeretném mondani, hogy nagyon sajnálom a hazugságot, a történteket. Elfogadom az összes büntetést, a bűneimért bűnhődni fogok. Az életemen elfogok gondolkodni. Őszintén bocsánatot kérek." - Park Yoochun
Yoochun azért kér bocsánatot amit 2019
április 10-én önként sajtótájékoztatót tartott, ahol ártatlannak nyílvánította magát a nyílvánosság előtt és azt állította még soha nem használt drogokat. Később számos vizsgálatból kiderült, hogy megvásárolta és beadta Philopont (metamfetamint) ex-menyasszonyával Hwang Hanával és magának is.
Forrás:xx
~Cimbi



[Videó] Yoochun bocsánatot kér a hazugságokért
Nagyon sajnálom őt egy tehetséges színész, énekes 😥😓 A karrierje, a kemény munkák eredménye gyümölcse összeomlik...a semmibe...csak azért, mert olyan nő került mellé mint Hana..egy elkényesztetett nő, aki feneke alá kapott mindent. Unalmába másokat zsarolt, drogozott stb...hagyjuk is..😖🤮Apucika inkább kapát adott volna a kezébe..mint pénzt...





[Hírek] 2019.05.04
Yoochun-t azzal vádolják, hogy metamfetamint adott be magának, (Szanszong-dongi Gangnam-gu Szöul hivatal).
Nem világos, hogy pontosan mikor is használt Yoochun egyedül metamfetamint.
Abban az időben 2019 januárban Gyeonggi tartományba Hananba költözött. Yoochun azt állítja, hogy ebben az időben kapott Hana által kábítószert, amire kíváncsi volt.
A rendőrség 2019 április 4-én letartóztatják Hwangot, aki azt nyilatkozta, hogy egy híresség adta neki, az nem más volt mint Yoochun. Együtt használták.
Így Yoochun után is nyomozni kezdtek.
Azt a tény, hogy Yoochun a közelmúltban albérletbe költözött, de ekkor tájt nem voltak együtt.
2017 szeptemberében Yoochun bejelentette, hogy elveszi a lányt, de 2018-ban szakítottak.
2019 év elején egy rendőr CCTV képet kapott kábítószervásárlás ügyben.Yoochun ATM-ben 400.000 vett fel, egy bizonyos helyen 20-30 perc elteltével kezben volt a drog.
2019 ápr 16 Yoochun autóit, házát átvizsgáltatja az Országos Tudományos Kutató intézet.
Yoochun leborotválta testszőrzetét, haját befestette. A rendőrség hajszálat és lábszőrt vettek, és elküldték NPS-re. A vizelet eredménye negatív lett.
Yoochun önként áll a nyílvánosság elé a sajtótájékoztatón. Ahol azt állítja ártatlan, és még soha nem használt kábítószert.
2019. április 19 -én az Országos Rendőrségi Bizottság által végzett vizsgálati eredmény alapján előzetes letartóztatási parancsot ad ki Yoochun ellen.
A lábszőrból vett teszt metamfetamin mutatható ki.
2019 ápr 27
"Tagadtam, hazudtam. Azt hittem leállítottam magam. Bocsánatot kell kérnem. Elismerem, és bocsánatot kérek." -Yoochun
A rendőrség a sajtótájékoztatót követő 23. napon átadta az ügyet az ügyészségnek.Yoochun tavaly nyáron próbálta ki a szert.
A rendőrségnek tovább kell nyomoznia Hana ügyében és az ellen, aki eladta neki a metamfetamint.
Hana elmondta, hogy akitől Yoochun vásárolt, az egy Szociális Hálózati szolgálatot (SNS) végző ismeretlen személy.
~Cimbi



Azért érdemes elolvasni,amit SWEN CHUL,a petíciót elindító lány írt tegnap:/Amúgy petíciókat lefotózta,és elküldte tegnap Yohwannak,hogy továbbítsa Yoochunnak,hogy ezzel is láása,mennyien állunk mellette a világ minden tájáról,és ezzel egy kis lelket öntsön belé./❣️❣️❣️❣️❣️
"Itt van, amit tudnod kell a Yuchun drog ügyről:
Hwang Hana az énekes / színész Park Yuchun ex-barátnője.. Az eljegyzést 2018. májusában bontották fel.
2019 április 4-én, a dél-Koreai rendőrség őrizetbe vette a dél-Koreai rendőrség kábítószer-használat és egy szex kapcsolatos botrány "égő nap". A letartóztatása után park yuchun ellen tett vádakat, hogy részt vett a drog bűnözésben.
Ezekkel a vádakkal kapcsolatban a park Yuchun 10 április 2019-én sajtót tartott a probléma kezelése érdekében. A sajtótájékoztató során beleegyezett, hogy teljes mértékben részt vesz a rendőrségi nyomozásban, és azt is említette, hogy antidepresszánsokat szed,, mivel a depresszió kezelésére részesül.
Nem sokkal a sajtótájékoztató után, 16 április 2019-én jelentették, hogy a dél-Koreai rendőrség rajtaütött park yuchun házát, és a haj drog a.
Április 22-én dél-Korea a jelentések szerint a park yuchun haj drog kapott eredményeket, ami pozitív lett. [Megjegyzés: a haj minták a pozitív vizsgálati eredmények alapján, egy hét teljes idő]. akkor a dél-Koreai rendőrség úgy döntött, hogy letartóztatási parancsot keres a park yuchun-ra.
Megjegyzés: a vizelet ,vér teszt és a haj a kábítószer-teszt. A vizelet,vér teszt negatív lett, míg a haj pozitív lett a methre..
Április 26-én a suwon kerületi bíróság jóváhagyta a letartóztatási parancsot, ahol a rendőrség letartóztatta yuchun. A letartóztatási parancs jóváhagyásának oka az volt, hogy " attól féltek, hogy megsemmisíti a bizonyítékot, vagy megpróbálja elhagyni az országot. A Yoochun-t akár 10 napig is megkérdőjelezte rendőri őrizetben.". a park yuchun kért egy második drog tesztet de ELUTASÍTOTTÁK:.😢😢😢
[Park yuchun letartóztatás: https://www.koreaboo.com/news/park-yoochun-arrested/]
4 nappal a letartóztatás után, park yuchun beismeri a kábítószer-állításokat a kihallgatás után.
A nyilvánosság számára komoly kétségeim vannak a park yuchun-val folytatott kihallgatás során, annak ellenére, hogy beismerte az állításokat. A park yuchun kezelés alatt áll a depresszió miatt, és nincs egészséges állapotban. Egy rendőrségi kihallgatás nem folytatódhat. Továbbá, hwang hana kapcsolatban áll dél-Koreában magas rangú rendőrökkel, és amíg őrizetben volt, lehetővé tette a mobiltelefon és a közösségi média (azaz az instagram) használatát.
[hwang hana a közösségi médiában, annak ellenére, hogy őrizetben van, és a kapcsolatai magas rangú rendőrök: https://www.allkpop.com/.../hwang-hana-takes-to-her...]
A fenti cikk idézett: " 𝓘𝓽 " azt jelentette, hogy nyitott volt a magas rangú rendőrség való kapcsolata miatt, és azt mondta a barátainak, hogy " 𝓣𝓱𝓮 főnök a 𝓒𝓮𝓷𝓽𝓻𝓪𝓵 𝓓𝓲𝓼𝓽𝓻𝓲𝓬𝓽 𝓟𝓻𝓸𝓼𝓮𝓬𝓾𝓽𝓸𝓻 𝓞𝓯𝓯𝓲𝓬𝓮 A bácsikám és az apám mindenkit ismer, beleértve a rendőrfőnököt is. Te viccelsz? A legjobb barátok vagyunk." 𝓢𝓱𝓮 azt állította, hogy ismeri a rendőrség 𝓟𝓸𝓵𝓲𝓬𝓮 𝓢𝓽𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷 rendőrfőnököt..."
Ezt az egész ügyet egyedül vezette hwang hana vallomása, aki a kábítószer-használat szezon. Több, mint 2015-ben és 2011.-ben számos drog üggyel kapcsolatban állt.
[https://en.businesstimes.cn/.../burning-sun-scandal-hwang...]
Egy részletes drog teszt 2-3 hétig tart, de a park yoochun esetében 1 hét alatt kötötték meg.😢😢😢
Amíg egy ismételt bűnöző csak őrizetben van, park yuchun, akinek nincs priusza, az börtönben van.😢
Kérjük, hogy ezt a videót a dél-koreai emberi a park yuchun-on, a jobb információk érdekében utalni: https://www.facebook.com/chunsasprotect6002/videos/428711014545282/?v=428711014545282"
·




[Hírek] 2019.05.04 Yoochun és a kábítószerfüggőség tünetei
Állítólag Yoochun kárt tesz magában ahogy jelentkezik nála a függőség.
Egyesek szerint Yoochun testén már a katonaság leszerelés ideje alatt jelentkezett a kábítószer jelei. Nem tudom kinek mennyire rémlik Yoochun kezein a kékes foltok.
Állítólag Yoochun lábain tűszúrás és foltok voltak .
Yoochun ügyét illetően 1 hónap alatt megfog születni a bírósági ítélet s állítólag várhatóan 15 évet is kaphat.
Forrás:mkenh14
~Cimbi



[Hírek] 2019.05.04 Az SBS '' Tudni akarom '' vizsgálja Hwang Hana és Burning Sun közötti kapcsolatot
exxhara 2019. május 4. Burning Sun, News
Cikk: Hwang Hana, a Burning Sun és a VIP-k titkos magánélete
Forrás: Sport Szöul
Az SBS vizsgálati programja: „Tudni akarom”, a Burning Sun és Hwang Hana közötti kapcsolatot vizsgálja.
▲ A chaebol unokáját körülvevő kábítószer-botrány
Hwang Hana-t letartóztatták a kábítószer-használat gyanúja miatt a múlt hónapban az állítások után, hogy a gyógyszereket korábban 2015-ben szállította. Azonban akkoriban soha nem vizsgálták meg az ügyet. A vizsgálat során kiderült, hogy Hana pszichotróp gyógyszereket és metot használt, és Hana bevallotta, hogy ő volt az, hogy az ex-bf és az 'A 'Park Yoochun kénytelen volt a gyógyszereket bevenni.
Mindkét fél ellentmondásos állításokat adott a kérdéssel kapcsolatban, de az SBS "Tudom, hogy tudom" legénység anonim hívást kapott egy olyan informátortól, akitől kiderült, hogy 2017-ben Hwang Hana és Park Yoochun titokzatos tengerentúli utazásra ment. Milyen csodálatos története lesz az informátornak?
▲ Mi a kapcsolat Hwang Hana és a Burning Sun között?
A 2015-ös Cho Moo főiskolai hallgatóval folytatott kábítószer-bűncselekmény-elbírálásban a Hwang Hana neve 8-szor jelent meg a forgalmazói listában, de Hana-t soha nem vizsgálták meg vagy vetették alá az ügyben. Hogyan lehet ez lehetséges?
Emellett Hwang Hana feltételezett kábítószer-szállítója MD volt, aki a Burning Sun-nél dolgozott. Burning Sun társ-képviselője, akit a közelmúltban letartóztattak kábítószer ügye miatt, szintén hosszú ideje volt Hwang Hana barátja. Megerősíthetjük, hogy sokáig részt vettek Gangnamben 2009-ben együtt. Sokan, akik Hwang Hana-val dolgoztak és segítettek, a Club Burning Sun-hez kapcsolódtak.
A Burning Sun-et sokszor vádolták a gyakori kábítószerrel való visszaélésről, ideértve a GHB kábítószer-kezelés gyakori használatát és Hwang Hana kábítószereket sok éven át. Sokan, akik részt vettek a Burning Sun-ben, szintén kapcsolatban álltak Hwang Hana-val. Ez véletlen egybeesés?
A Burning Sun-ben bekövetkezett teljes vizsgálati epizód, amely a gyógyszer gyanújától kezdve 162 napig visszanéz a „Burning Sun Gate” -ra, április 4-én 11: 10-kor lesz vagyis volt.
1. [+427, -4] Park Yoochun csak Hwang Hana a sok emberei közül csak az egyik. Hwangból, a testvéréből Busanban, kérlek ásd el a rendőrségi kapcsolatot.
2. [+218, -9] Biztos vagyok benne, hogy Yoochun élete nem az egyetlen, amit Hwang Hana tönkretet. Hány életet akarnak még? Hány életet veszítenek el a jövőben? Ez olyan ijesztő, mint Cho Do Soon szabadon bocsátása a börtönből
3. [+128, -2] Biztos vagyok benne, hogy van egy hatalmas szörny Burning Sun mögött
4. [+134, -79] Sajnálom, hogy ezt hallottam. Találtál volna egy szép lányt
5. [+94, -5] Kapjuk meg a megfelelő bizonyítékokat és szabaduljunk meg a Burning Sun-től
6. [+23, -3] Már régóta kábítószerekkel foglalkozik, de Park Yoochun ajánlotta? Van értelme? Mi fene az igazság?
7. [+19, -0] Hwang Hana és Park Yoochun büntetése a törvénynek megfelelően. Vizsgálja meg Kim Hak-ui-t és Jang Ja Yeont, és ki van a Burning Sun mögött. Ne sírjon ezen a kábítószer-ügyen.
8. [+16, 0] Mi a fenét csináltál Gangnam közepén?
9. [+16, -0] Lee Munho vezérigazgatója, Burning Sun. Próbáltunk olyan trendeket keresni, mint a "Seungri", "Hwang Hana" és "Burning Sun". Ezek a f *** elkerültek a vizsgálatból, és Park Yoochun bejelentését használták a nyilvánosság véleményének eltemetésére.
10. [+13, -2] Hagyja, hogy békében éljen. Elég jó lesz. Csak ne csinálj drogokat.
11. [+12, -3] Mennyi ideig szándékozik használni Park Yoochun-t? Nem szégyeli? Hagyja, hogy most elmenjen most. Meg fogják büntetni a bűneidért. Csak a tehetetlenek lesznek tönkre menve.
12. [+7, -0] Miért csak biztonságos Hwang Hana?
13. [+6, -0] Mint minden, chaebols a szemét ~
~Cimbi



[Infó] 2019.05.10
Sziasztok!
Nos, lehet hogy valakit zavar, de bizony érdemes utánaolvasni dolgoknak. Soha a büdi életemben nem érdekelt a drog, kábítószer, vígan meg vagyok nélkülük.
...de ezeket olvasva jó tudni
Így a hülyeséget könnyű kiselejtezni. Van még jócskán mit olvasni, de majd mindenki eldönti magának, hogy mi érdekli.
👉 https://hu.m.wikibooks.org/…/Kábítószerek_szervezetben_való…
Ne haragudjatok, hogy a kommentjeitekre nem válaszolok, nem adok 'életjelet'. 😔Ezt most fogom megtenni röviden.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy támogatjátok Yoochunt és azt is, hogy itt vagytok független attól, hogy ki támogatja az oldalt vagy ki nem.😊 
Aki pedig nincs Yoochun mellett, szabad választás van. Szíve joga mindenkinek eldönteni mit gondol.
Ha Yoochun bűnös is, akkor se helyes így megalázni ahogy tették..a többiekkel szemben, akiknek nagyobb a bűnösségük.😡
Mindenki hozzászólásával egyetértek a bejegyzéseknél....szóval röviden jól érezzük, hogy büdös a hal feje.
....és jogosan. Az igazság oda át van...nehezen rántódik le róla a hazugság lepele. Egyes nagy cápák pedig ragaszkodnak hozzá. Fény ne derüljön mocskos pervez életükre. Szóval egy hazug mocskos világban élünk, ahol az ember élet semmit se ér. Szó szerint senki élete. A nőkké különösen. Legtöbb férfi sajnos tárgyként, csicskának tekinti a nőt. Pedig ő is egy nőnek köszönheti az életét. Egy nő méhében fogant.
Egyes hírforrások szerint Yoochun 15 évet kaphat.( 7.5 ~15 évig járó börtön büntetés járhat, függ a büntetés a bűn súlyosságától, az is számít hogy az ügy elején elismerte-e a bűnösségét, ha nem az rá tehet egy lapáttal Yoochun az ügy elején nem ismerte el, tagadta. Majd hirtelen elismerte.)
15 évet azért kaphat, mert megvásárolta és használta a kábítószert. 10 évet a kábítószer megvásárolásáért , 5 évet a kábítószer használatáért.
Azt, hogy tényleg ennyit fog-e kapni, nem tudom. Jogosan gondoljátok. Nem kaphat 15 évet. Ez semmiség, a többiekéhez képest (erőszak, szex videó készítés drog terjesztés stb...)Akkor a csaj mennyit fog? Hana a drog királynő...?
Szerintem semmit megússza mint minden büntetést. Ahogy eddig is.
1 hónap múlva talán többet tudunk, megszületik az ítélet. 😢😣😔 Egy ember élete hullik a semmibe, aki csak egy ikra a cápákhoz, nagyhalakhoz képest ebben az egész undorító ügyben.
Igen, Yoochun egy áldozat.  Remélem, hogy kitart, s nem adja meg magát a börtönben.
Vannak külföldi hírek is jócskán..de mint a koreaiba abba is bele van apritva mindenféle zöldség, mint eddig is. Őszintén, ha nem haragudtok meg nincs kedvem megosztani azt a sok zöldségnek nevezhető híreket. Sajnos a rossz indulatnak nincs határa. Az nagyon jól megy hogyan piszkoljuk be a másikat.
Ha tudtok valamit, vagy olvastatok Yoochun üggyel kapcsolatban nyugodtan írjatok. Előre is köszönöm szépen.
~Cimbi




[Hírek] 2019.05.23 Park Yoochun első tárgyalási időpontja június 14-én lesz

Park Yoochun (33)énekes kábítószerrel való visszaélés gyanúsított személye megerősítést nyert az első tárgyalás során.
Suwon kerületi bírósági tisztviselője május 23-án elmondta: " Park Yoochun tárgyalása június 14-én lesz"
A déli tartományi rendőrség szerint a kábítószer-gyanúsítottak szerint Park Yoo-cheon-t 1,5 gramm fitoplogont vontak be februárról márciusig, háromszor, majd öt alkalommal ugyanabban a házban és szállodában.
Forrás:
YTN Csillag riporter Ji Seung-hun (jiwin@ytnplus.co.kr)
[Fotó = YTN Csillag riporter Kim Taek (twk557@ytnplus.co.kr)]
~Cimbi



[Hírek] 2019.06.14 Yoochun feletti ítélet
2019. június 14.
by D. S.kim
Június 14-én 02:00 KST, az első tárgyalást megkezdték.
Park Yoochunt meggyanúsították Philopon injekció(metamfetaminforma) használatával hat alkalommal: 2018 szeptembere és októbere között, az egykori barátnőjével, Hwang Ha Na-val, otthonában Yongsanban. 2019. április 26-án letartóztatták azzal a váddal, hogy 2019 február és március között három alkalommal vásárolt 1,5 gramm Philopon-t Hwang Ha Na-val.
Az első meghallgatás során Park Yoochun elismerte a vele szemben felmerült vádat, és elmondta, hogy mélyen elgondolkodik a cselekedeteiről, tettéről. Az ügyészség egy év és hat hónapigtartó börtönbüntetésre és 1,4 millió (körülbelül 1,182 dollárt) pénzbüntetést kérne.
~Cimbi


[Hírek] 2019.06.14 Yoochun első tárgyalásán történtek
Yoochun első tárgyalásán a rajongók láthatták, hogy a bíróságon könnyeket ejtett. 2019 június 14-én a Suwoni kerületi bírósági irodában tartották. Amikor megkérdezték, mi volt a foglalkozása, Yoochun habozott, mielőtt azt mondta: " Én korábban híresség voltam." A tárgyalás helye tele voltak a korábbi TVXQ / JYJ tagok riportereivel és rajongóival .
Ügyvédje kijelentette, hogy "Park Yoochun elismeri minden bűnösségét, és lelkiismeretfurdalása van, megbánta tettét. Sajnálja, hogy barátainak és családjának hazudott..."
A bíróságon belül Yoochun nagymértékben zokogott azon a ponton, ahol nem tudta kifejezni, kimondani a szavait, és amikor elolvasta a bocsánatkérő levelet. Megállapította: "Nem tudom becsülni, hogy hány könnyet látok, látva, hogy mennyire csalódott a barátaim és a családom, akik sírtak és aggódtak miattam, miután bűnösnek tartottam magam."
Továbbra is kijelentette: "Úgy érzem, hogy hatalmas bűnt követtem el. Nem fogok a keserűség és a megtorlás szívével élni, és olyan szívvel fogok élni, amivel sajnálom, amit tettem. Zavarban vagyok magammal. Sajnálom, hogy olyan sok embert aggasztottam."
Az ügyészség az énekes, színész Yoochun számára 1,5 évig terjedő szabadságvesztést és ~ 1200 dolláros bírságot szabna ki.
AKP STAFF
Június 14-én a Suwon kerületi bírósági irodában az énekes / színész Yoochun illegális drogfogyasztással kapcsolatos vádjával az első bírósági tárgyalása megtörtént.
A tárgyalás során a büntetőeljárás egy éves és 6 hónapos börtönbüntetésre szólította fel Yoochunt, valamint 1400 000 KRW bírságot (~ 1 180 USD) szabott ki. Az ügyészség azt is kérte, hogy abban az esetben, ha a bíróság úgy döntött, hogy Yoochun letartóztatását jogszerű letartóztatással elhalasztja, az énekes / színész védelmi felügyeletet és rehabilitációt igényelne.
Yoochun törvényes képviselője kijelentette: "Az alperes elismeri az összes vádat, és elmondta a cselekedetét. Nem tudja elrejteni a nyomorúságát és érzelmeit." Az ügyvéd kérte, hogy a bíróság vegye figyelembe Yoochun családi helyzetét, valamint a bűnügyi nyilvántartásában más történet hiányát.
Yoochun következő bírósági meghallgatása július 2-án lesz. Eközben Yoochun ex-menyasszonya, Hwang Hana is várja a következő tárgyalását június 18-án.
~Cimbi
Forrás: allkpop




[Hírek] 2019.06. 21 Park Yoochun volt barátnője Hwang Hana megváltoztatja az első nyilatkozatát és tagadja a droghasználatát
Hwang Hana még mindig tagadja a vele szemben felhozott vádakat, annak ellenére, hogy olyan bizonyítékok vannak, mint a kábítószer-tesztek és más gyanúsítottak, mint például Park Yoochun színész.
Hwang Hana-t először letartóztatták, mert az ügyét újból megnyitották egy olyan vizsgálat után, amely a KakaoTalk beszélgetés során barátaival beszélgetett az illegális rejtett kamera videók megosztásával és a kapcsolatát Yoochunnal, mint kábítószer-szállítóval és társfelhasználóval is alátámasztotta az ő kijelentései.
A legutóbbi állításai azonban ellentmondtak az első tárgyalásánál, amely 14 bocsánatkérő levelet is tartalmaz. Hwang Hana tagadja, hogy kábítószereket (március 12-13) Yoochun-nal együtt használta, és Yoochunt azzal vádolta, hogy nem mindenben mondot igazat a rendőrségnek.
2019 május 17-én Yoochun-t bűnösnek ítélték, a kábítószer-ellenőrzési törvény megsértése miatt, miután elismerte Philopon, illegális metamfetamin használatát összesen 7 alkalommal, köztük ötször az ex-barátnővel (Hwang Hana) 2018. szeptember és 2019 március között. Még mindig határozatlan időre fogva tartják, de ügyvédei egy évig és hat hónapig próbálnak tárgyalni.
2019 Június 19-én Hwang Hana elleni drogfelmérések második tárgyalását Suwon kerületi bíróságán tartották, és bár már elismerte, hogy 2019 márciusában megkísértelte Park Yoochunnal, de a Namyang Dairy Founder unokája azt mondta, hogy nem használt drogokat vele. Az ügyvédeinek a nyilatkozata szerint: "nem értünk egyet Park Yoochun nyilatkozatának azon részével, amelyet az ügyészeknek, rendőröknek, mondot el a vizsgálathoz."
Hwang Hana hirtelen kijelentéseinek megváltoztatása, a bűncselekmény megtagadásától való elutasítása, a tárgyalása meghosszabbodik, és az eredmény is befolyásolja Park Yoochun ítéletének döntésében. Yoochun végleges ítéletének meghallgatására július 2-án kerül sor.
Még mindig nehéz spekulálni, hogy miért is kell változtatnia Hwang Hana korábban tett állításait, de nyilvánvalóan köze van a büntetésének csökkentéséhez.
Forrás: Emily Joy Custodio Business Times
~Cimbi




(Hírek) 2019. 06. 19 Hwang Hana tagadja a kábítószerek használatát Park Yoochunnal 2019 márciusában
- Hwang Hana második tárgyalását a Suwoni Kerületi Bíróságon tartották szerdán (6/19).
Hwang Hana állítólag 14 perces bocsánatkérést küldött a tárgyalás előtt, és elismerte a legtöbb elkövetett vádat az előző tárgyalás során.
Ez az elismerés miatt feltételezhető volt, hogy ez az ügy hamarosan véget ér. A probléma azonban ismét felvetődött, mert Hwang Hana nem értett egyet az általa állított bizonyítékokkal.
"Nem értünk egyet Park Yoochun vizsgálat során kifejtett kijelentéseivel. Ez a feltárt további állításokhoz kapcsolódik" - mondta Hwang Hana ügyvéd a második tárgyalás során.
Hwang Hana elismerte, hogy Park Yoochun 2019 márciusában csak önmagában használt kábítószereket, de ő egyáltalán nem használta őket.
Hana valóban Park Yoochun-val volt március 12-én és 13-án, de akkor nem adta be magának a gyógyszert.
Amikor Hwang Hana-t letartóztatták, mert áprilisban állítólag kábítószereket használt(ak), azt is elárulta hogy a gyógyszert Park Yoochun-nal s nála használta.
Gyorsan sajtótájékoztatót is tartott, hogy minden vádat tagadjon. A rendőrségi vizsgálatok, tesztek azonban azt igazolták, hogy Hwang Hana pozitív a drogok használatával kapcsolatban.
Park Yoochun 3 kábítószer-vásárlást is bevallott, és 7 eset Hwang Hana-val való kábítószer-használatot Yoochun egy év 6 hónapos büntetést kapot Szintén 17 millió Rp összegű bírságot kell fizetnie.
Yoochun végső ítéletét július 2-án hirdetik ki, míg a következő Hwang Hana tárgyalását július 10-én fogják megtartani.
Forrás: Jakarta, Insertlive



Sajnos a pozitív teszt a csajnál nem számít....a kedves felmenőinek jók a kapcsolatai és a pénz beszél. Szóval szegény Yoochunnak nincs ilyen kapcsolata 😔😒 Az, hogy mi vár rá, s hogy fog dönteni, mit fog lépni Hana s ügyvédei támadására (Hana szerint Yoochun hazudik, állítása szerint nem drogozott Yoochunnal) ki fog derülni júl 2-án.
Ha Yoochun megváltoztatja vallomását azzal kapcsolatban, hogy Hanával drogozott...
akkor zsarolás, fenyegetés fog állni a háttérben. Ahogy sejtettük eddig is...☹️😔
JYJ-nak annyi...ígyis - úgyis. 😢de Yoochun karrierjének is. Ha az ítéletet Yoochun letölti nem hiszem, hogy a C-jeS visszafogja venni. A legfőbb ok az olyan fanok akik Yoochun ellen vannak, s bizony ismerhetitek a koreai fanok gondolkodását nem igazán ismerik a megbocsátást. A szemükben aki megbotlik az végérvényesen megbotlik. Bár bevallom azért bízom benne hogy Cjes elnöke add neki majd egy esélyt, hisz ano ő is ült börtönben s mégis felállt.
Az, hogy e botrány közepette Jaejoong ott lehet egy koreai műsorban...hát igen JYJ soha nem szerepelt..ha igen sosem mutatta a kamera ahogy kellett volna. Köszönhető az ex ügynökségnek. Nem hiszem, hogy az SM megsajnálta volna Jaejoongot. Majd a jövőben kiderül, hogy ez ügyben miyen szél is fúj. Szerintem jobban érdekli a konkurense, akit drog, prosti, erőszak ügye vesz körbe. Egyenlőre ha jól tudom. Javítsatok ki talán az SM háza tája nem szennyezett drog stb üggyel, vagy inkább nem tudunk róla. Az SM igyekezhetett megakadályozni a dolgokat ellenőrzéssel. Bár szegény Kim Jonghyun halála 😢után igenis szenteljenek nagy figyelmet az idolok lelkiállapotára, s nyugodtan figyelhetik ki használ drogokat. Nem hiszem azt sem, hogy az SM intézte volna el Yoochunt. Kizártnak tartanám.....Hana kiterítené őket az asztalra mint a kártyalapot, azért, hogy mentse a bőrét.
~Cimbi




[Hírek] 2019.07.02 Park Yoochun 2 éves próbaidőre ítélték kábítószer-bűncselekmény elkövetése miatt
Július 2-án, kedd reggel, a TVXQ és JYJ egykori volt tagja Park Yoochun bírósági tárgyalására került sor. A 33 éves énekes Dél-Korea kábítószer-ellenőrzési törvényének állítólagos megsértésére illegális drogot, nevezetesen Philopon megvásárlásával és használatával vádoltak. Philopon egyfajta metamfetamin Japánból és Parkot azzal gyanúsítottak, hogy 1,5 grammot vásárolt ex-barátnőjével volt menyasszonyával (Hwang Hana).
2019 június 14-én az ügyészség kérte, hogy Parkot egy évre és hat hónapra börtönbüntetésre ítéljék, és 1,4 millió dolláros pénzbüntetésre, a kábítószerrel való visszaélésekért.
Ma reggel hivatalosan is "bűnösnek" ítélték.
A bíróság két év próbaidőre ítélte, és 1,4 millió pénz bírság kifizetésére. A 2 éves próbaidő alatt viszont, ha Park Yoochun hasonló bűncselekményt követne el, akkor 10 hónapos börtön büntetést kell leülnie.
A Suwoni Kerületi Bíróság Park Yoochun ítéletével kapcsolatos döntését a következő kijelentéssel tette: "[A Park Yoochun] feladata volt hogy 1,5 gramm Philopont vásároljon Hwang Ha-na-val, és hét alkalommal használta a kábítószert. ,Yoochun elismeri, és azt is, hogy minden vádban bűnösnek tartja magát. "
A bíróság továbbá elmagyarázta, hogyan döntöttek: „A kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményeket szigorúan büntetni kell, mert káros hatást gyakorolnak a társadalomra..."
A tárgyalás után Park Yoochun egy újságíróval találkozott, egy videón is látható.[amit megosztottam azon látható]
Nyilatkozatot tett a cselekedeteiről, teteiről majd könnyekbe tört ki, bocsánatot kért, amikor egy riporter megkérdezte Parkot, hogy mondjon néhány szót a rajongóinak, akik azért jöttek, hogy támogassák a tárgyalásán. "Még egyszer szeretnék bocsánatot kérni sok ember aggodalmának okozásáért. Visszatérek a társadalomba, és erényesen keményen dolgozom. Megígérem, hogy ezt megteszem" - mondta -," sajnálom. . Nagyon sajnálom."
Az ex-menyasszonya, Hwang Ha-na szintén bíróság elé kerül a kábítószer-vádakért, és a tárgyalását 10 nap elteltével kerül sor..
Szerző: HANAN HADDAD
Tue, 2019. Július 2. 12:50
~Cimbi



[Hírek] 2019.07.03 Yoochun személyesen bocsánatot kért a bíróságon kívül
Közvetlenül azután, hogy július 2-án kedd reggel a bírósági ítélet után , Yoochun énekes / színész kiállt a sajtó elé a Gyeonggi Kerületi Bíróság Hivatalán kívül, hogy személyesen bocsánatot kérjen.
A bíróság 10 hónapos börtönbüntetésre ítéli Yoochun-t, ha a 2 éven belüli próbaidő alatt megsérti a törvényeket. A sztárt 1,4 millió KRW-nak (~ 1200 USD) is bírságolták.
Miután megkapta az ítéletet Yoochun kijelentette: „Szeretném ismét őszinte bocsánatkérést tenni, hogy sok ember aggódot értem, sajnálom."
Amikor felkérték, hogy mondjon pár szót a rajongóinak, Yoochun könnyek között egyszerűen megjegyezte: "Sajnálom, csak nagyon sajnálom és sajnálom a rajongóimat." A kérdésre, hogy fellebbezne-e a bíróság döntését illetően, Yoochun csak azt mondta: "Sajnálom. Megfelelő, és becsületes életet fogok élni."
Videó: https://youtu.be/i5KzmIZyU2o
Forrás:allkpop
~Cimbi



[Hírek] 2019.07.04 Park Yoochunról képet töltött fel a testvére.
A Netizenek dühösek, hogy Park Yoochun mosolyog.
Park Yoochun testvére a rajongók számára feltöltött egy új fényképet, amely a Park Yoochun-ról készült otthon feltételezhetően a bírósági tárgyalás után.
A képen Yoochun egy hatalmas rajongói levél és ajándék halom előtt ül.
Egy közeli felvétel azt mutatta, hogy Park Yoochun békésen, nyugodtan nézett, és mosolygott, miközben felemelte a kutyáját.
Csak néhány nappal ezelőtt, Park Yoochunt könnyek között látták ahogy bocsánatot kér, s megbánta tetteit a bírósági tárgyalás után.
A Netizenek dühösek lettek, bírálták őt azért, mert nem mutatott semmiféle lelkiismeret jeleit a cselekedetei miatt a testvére által megosztott képen.
Megjegyzésem: tegnap kaptam üzenetben ezt a hírt egy rajongótól, hogy tudok-e erről.
" Szia! Nem tudom láttad-e Yoochunról a fotót amit a tesója osztott meg az otthonában a rajongók által küldött lapok,levelek, ajándékok között? Nem volt pozitív a sok hozzászólás a koreai oldal szerint, jó lenne ha tudatni lehetne a tesóval, hogy egyenlőre ne tegyen fel semmit róla, és próbáljon meg otthon pihenni, nem kommunikálni, egyikük se nyilatkozzon semmit, nehogy gond legyen. Hagyni kellene leülepedni a dolgokat. Örültünk mi a fotónak, de úgy tűnik mások kiélik szidalmazási hajlamukat. Erre egyáltalán nincs szüksége."
Nem tudtam. Megkaptam a linket is. Amit mégegyszer köszönök szépen. Szívesen fogadom, ha esetleg hallottok tudtok valamit. Tudom, hogy az én feladatom lenne hamarabb tudni mindenről, de sajnos család, munka mellett nem igazán jön össze. Főleg egyedül vezetni egy oldalt meg különösen nem egyszerű..de igyekszem. Ne haragudjatok...sajnálom 
Nem értem a Netizeneket...kíváncsi lennék rájuk milyen arcot vágnának Yoochun helyébe, aki alig várhatta hogy a családjával legyen.
A másik, szerintem a képen Yoochun nem mosolyog. A mosoly nem ilyen....vagy tévedek? Azt biztosra veszem, hogy jól eset neki amit a rajongóktól kapott, kinek nem esne jól. Ez nem bűn.
Feldűhített tegnap ez a hír, így reggelre lehiggadtam. A netizenek mindig hülyék maradnak...
Azt nem tudom, hogy Yoochun testvére látta-e esetleg a rossz kommenteket...de biztos igen.
Arra szeretnélek Titeket kérni, hogy támogassátok Yoochunt kedves, bátorító szavakkal, amit a tesója átfog adni. Sajnos a rossz akaró embereket nehéz megállítani, mert olyanok mint a megvadult kos...
박유환 (@rypaffo): https://twitter.com/rypaffo?s=09
Források: : 박유환@rypaffo; koreboo
~Cimbi


[Hírek] 2019.07.30 A rendőrség azt vizsgálja, hogy Park Yoochun 2016-ban kapcsolatban volt-e egy rendõrrel
2019. július 30
A No Cut News július 30-án kijelentette, hogy a rendõrség jelenleg azt vizsgálja, hogy Park Yoochun 2016-ban vacsorára és italra hívott meg egy rendõrtisztet amikor szexuális zaklatás miatt vizsgálták.
A Szöul Metropolitan Rendőrségi Ügynökségének Nyilvános Panaszhivatal tisztában van Park Yoochun és a rendőrség között lévő kapcsolatokkal kapcsolatos pletykák mögött meghúzódó valósággal és ellenőrzi az igazságot.
A rendõrség azt állítja, hogy a pletyka szerint: 2016-ban Park Yoochun-t vezetõje útján mutatták be a egy rendõrnek, és meghívta a tisztet otthonába vacsorára és italra. Abban az időben a Szöul Gangnam rendőrségén dolgozó nyomozócsoport szexuális zaklatás gyanúja miatt vizsgálta Park Yoochun-ot. 2016 júliusában, egy hónapos nyomozás után, felmentették szexuális zaklatás vádjával, és csak prostitúció felkínálás és csalás miatt folyt az ügy.
Nem közölték, hogy a pletykában említett rendőr Park Yoochun szexuális bántalmazásáért felelős nyomozócsoport tagja volt-e.
A rendőrség egyik forrása kijelentette: "Azt tervezzük, hogy fokozatosan megvizsgáljuk, hogy ez pletyka igaz vagy sem."
A rendőri magatartási kódex alapján a rendőrtisztnek nem szabad személyesen találkozni olyan személyekkel, akik az ügyükben felelősek. Csak a rendőrkapitányságon belül találkozhatnak, amelyhez a tiszt tartozik, és ha kínt kell találkozniuk, azt hivatalos dokumentumban kell rögzíteni.
Forrás : U. Kim News Nawer
~Cimbi


[Hírek] 2019.07.30 A rendőrség tagadja, hogy a rendőr szexuális zaklatás nyomozása során vacsorázni és italtra ment volna el Yoochun otthonába
A rendőrség tagadta azt az állítást, hogy a kollégájuk a rendőr vacsorára és italra ment volna el Yoochun otthonába.
Július 30-án a jelentések szerint Yoochunnak azzal a gyanúval kellett szembe néznie, hogy 2016-ban a szexuális zaklatás miatt nyomozást végző rendõrtisztet meghívta Yoochun az otthonába vacsorára és italra. A rendőrség azonban másképp mondta a NoCut News-nak , kijelentve: "Keringtek olyan pletykák, hogy Yoochun meghívta a rendőség személyzetét, emberét, akivel a menedzserén keresztül találkozott, 2016-ban vacsorára amikor szexuális zaklatás miatt vádolták." A pletykák szerint a kérdéses személy a nyomozócsoport tagja volt, és jelenleg azt vizsgáljuk, hogy ez igaz-e. "
A rendőrség egyik forrása szerint: "Miután megvizsgáltuk, a szóban jött rendőr soha nem ment Yoochun otthonába. Yoochun nyomozása után sem maradt folyamatosan Gangnamban. A nyomozás után egy másik régióba ment. .”
Forrás :allkpop
~Cimbi






[Hírek] A Netizenek reagálnak a rendõrség tagadására
A rendőrség tagadta, hogy a személyzete az embere vacsorára és italra ment volna el Yoochun otthonába.
A Netizennek megjegyzései:
Forrás: Naver
1. [+381, -43] Ez vicces! Ha történik valami, azt Park Yoochun előadja. Hagyd ezt abba. Tudni akarok az YG-ről, a Burning Sun-ról és a Seungriról.
2. [+144, -3] Kíváncsi vagyok YG adócsalására a Igaz-e, hogy kábítószereket használt az épületben?
3. [+141, -4] Mi a franc történt? Ez az ország mindig ilyen korrupt volt? Nem lenne itt az ideje, hogy Dél-Korea növekedéséről beszéljünk. Nem állíthatjuk meg a korrupciót. Azt mondják, hogy a korrupció Dél-Koreában a külföldi csere következménye
4. [+99, -7] Gondoljuk át. Ez egy pletyka? Korábbi cselekedeteik alapján ennek valószínűsége 99%
5. [+91, -5] Mennyit fizetett érte, YG?
1. [+514, -31] Hagyja abba a Park Yoochunnal való foglalkozást és vizsgálja meg YG-t és a Burning Sun-t
2. [+229, -5] Ha ilyen módon vizsgálták meg a YG-t és a Burning Sun-ot, akkor vége lenne.
3. [+83, -6] Kell valami, hogy felfedezze a Burning Sun-t
4. [+17, -1] Ez szánalmas ... Vizsgálja meg Seungri-t
5. [+16, -3]Ismét pajzsként használják Park Yoochun-t? Ellenőrizte a tényeket, vagy csak hallotta a pletykákat?
6. [+14, -1] Park Yoochun könnyű célpont? Nem találok cikkeket az YG-ről és a Seungri-ról. Ez szörnyű..
Forrás: Naver
~Cimbi




[Hírek] 2019.07.26 Yoochun-nal ellentétben az ügyészség Hwang Hana kábítószer-ítélete ellen fellebbez, a szigorúbb büntetés elérése miatt.
A július 26-i jelentések szerint a Suwoni Ügyészség bűnügyi nyomozási osztálya úgy döntött, hogy fellebbez Hwang Hana első büntetése ellen az illegális marihuána kábítószer használata miatt.
A hónap elején Hwang Hana elengedték a fogvatartásból, miután a bíróság 1 éves börtönbüntetésre ítélte, abban az esetben, ha a 2 éves próbaidőszak alatt, 40 órás védelmi felügyelet mellett további törvényeket megsért, valamint 2,2 millió KRW ( ~ 1900 USD)pénz büntetést kell kifizetésre ítélte.
Hasonló Hwang Hana, akinek az ex-vőlegényét JYJ Yoochunt is elítélték 10 hónap börtön büntetésre abban az esetében ha a 2 éves próbaidő alatt megsérti a törvényt.
Míg az ügyészség úgy döntött, hogy nem fellebbeznek Yoochun első bírósági ítélete ellen, Hwang Hananak fellebbezési tárgyalásával ellentétben potenciálisan szigorúbb ítélettel kell majd szembenézni-e.
Az ügyészek azt állították, hogy Hwang Hananak 2011 óta is van korábbi beszámolója az illegális marihuána használatáról. Hwang Hana azonban akkoriban mentesült a vád alól, ami azt jelentette, hogy az ügyet nem vették fel a bűnügyi nyilvántartásban. Ennek eredményeként a büntetőeljárások szigorúbb büntetést keresnek Hwang Hana számára, ugyanakkor azt is látják, hogy az első tárgyalás és meghallgatás során tagadta a bünöségének egy részét.
Forrás: allkpop
~Cimbi


Netizenek reagálása: Hwang Hana próba ideje
Forrás : Sports Kyunghyang
Hwang Hana elítélték az állítólagos kábítószer-kereskedelem és -használat miatt.
A 19. reggelen Lee Won-seok, a Suwon Kerületi Bíróság bírája 1 éves börtönbüntetést ítéli a Namyang Dairy unokáját, ha a két éves próbaidő alatt törvényt szeg. Ugyancsak utasították rá, hogy vegyen részt 40 órás drogkezelési programban, és 2,2 millió (~ 1900 dollárt) kár megfizetésére ítélték.
A tárgyalás után találkozót tartott az újságírókkal és azt mondta: "Nem fogok fellebbezni. Bocsánatot szeretnék kérni mindazoktól, akik tévedtek miattam. Gondolkodni fogok az életemen."
Azzal az ellentmondással kapcsolatban, hogy az apja a legjobb barátok voltak a rendõrséggel, azt mondta: "Ez nem igaz."
Az vőlegényét, Park Yoochunot, akit korábban szintén letartóztattak azért mert vele kábítószert használt befecskendezték maguknak, szintén nemrég engedték szabadon felfüggesztett börtön büntetésben.
Hwang Hana a 19. tárgyalásra induló reggelen elhagyta a Suwoni fogvatartó központot
[+3 561, -16] Ez egy ország törvényekkel? Ha van pénze, akkor mindent megszabad... félelmetes ..
[+2,335, -55] Boikott dolgok: 1: Japán termékek, 2: YG, 3: Namyang Dairy
[+1 381, -23] ㅋㅋㅋ ow Ó! Soha nem vásárolok semmit Namyang-ból!
[+596, -9] Komolyan meg kell szabadulnunk a kiváltságos chaebolok törvényeitől.
[+518, -6] Hát ha van pénze, akkor jól élhet Koreában ..
[+73, -0] Biztos vagyok benne, hogy felhívta apját és elmondta neki, hogy mekkora nehéz időt tölt be ott.
[+69, -1] Tükröződés? Amint hazaér, elfoglalt lesz a vásárlás és az Instagram használatával
[+66, -1] A rendőrség vicces ... amikor a hírességek vagy a chaebolok mindig próbaidőben vannak ㅋㅋㅋ
[+36, -0] Miért van az, hogy csak a chaebolok kapnak próbaidőt, amikor drogokat tesznek ??
[+35, -5] Semmi sem változott, még Moon Jae-in elnökkel sem.
Az Allkpop kommentek hozzászólása:
🎤-231,286 pont
16 nappal ezelőtt
mindannyian egyenlők vagyunk a törvény szerint ... hacsak nincs pénze .. Akkor egyenlőbb vagy mint a többiek
🎤101 pont
16 nappal ezelőtt
pénz hatalom
plusz azt hiszem, bevágta yg-t, hogy kevesebb mondatot szerezzen?
🎤167 pont
16 nappal ezelőtt
Kérem, lehet, hogy nincs bűnügyi nyilvántartása, de korábban rossz magatartás és bűnügyi nyomozások történtek, amelyek titokzatosan eltűntek.
A mondatát nevezik a pénz és a befolyás varázsának, de hé, legalábbis ezúttal nem temették el, azt hiszem.
🎤9AF697 pont
16 nappal ezelőtt
Amikor a pénz beszél, az igazság hallgat.
🎤1,765 pont
16 nappal ezelőtt
"Gondolkodni? Amint hazaért, elfoglalja magát a vásárlással és Instagrammal"
Ez ....... Valószínűleg elég rohadtul ott van az igazsághoz közel.
> ___ <
~Cimbi
































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése