2015. július 23., csütörtök

[HÍREK/NEWS+VIDEO+PICS+GIF] 2015.07.22. Park Yuchun no-garancia narrátor szerepet vállal egy látássérült zongora csoda gyerekről szóló dokumentum filmben




 Július 22-én, Park Yuchun elvállalta a narrátor szerepét a "Miracle Piano" c. dokumentum filmbe, amit az idén szeptemberében fognak bemutatni. 
Yoochun részt vesz a narrátor munkában, de nem fogadja el a fizetséget, a díjat a hangjáért.
"Csoda Piano" egy dokumentumfilm, amely  Ye-eun kisasszony és családja történetét mutatja be, miután megjelent a "Star King" c show-ban. Park Yuchun-t nagyon  megérintette Ye-eun kisasszony és a családi története, és ezért nem kéri a fizetséget a  narráció szerepért.
A C-JeS képviselője tájékoztatta Joy News24, hogy: "Ez igaz, hogy Park Yuchun nem fogadta el a fizetségi díjat, attól függetlenül, hogy elvállalta  " Miracle Piano " c dok. filmben a narrátor szerepet," és "Tudjuk, hogy több alkalommal kapott javaslatokat és könnyen döntött az említett munkával kapcsolatban  egy jó cél érdekében ".
Yoo Ye-eun ugyanaz a kislány, aki megjelent SBS 'Kim Jung-eun Chocolate "2008-ban; és az ugyan abban az adásban megjelent  az eredeti-5 tagú TVXQ , Yuchun, valamint, Jaejoong és Junsu- is előkerült. 
Meglátogatták  Ye-eun otthonában és vele étkeztek , énekeltek is együtt, és neki.


Videó
yojaeon által

081002 SBS Kim Jung-eun's Chocolate - TVXQ
https://www.youtube.com/watch?v=X1gDB_Ac4Nk



Gif

 fotó CKehL7OVEAAADGr.gif

 fotó CKeifVIVAAApKeJ.gif




Képek 












Gif Credit: onlyJYJ_kana
Fotók: Photobucket,  jacinthgardencímkézett

2 megjegyzés:

  1. Emlékezetes nap lehetett mindenkinek :) ))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az :). Belegondolva abba, hogy 2008 nem most volt...Na meg persze nagyon sok minden történt azóta: a kis lány már kész hölggyé válhatott, az öt fiú útja pedig sajnálatos módon ketté vált....

      Törlés