2020. augusztus 2., vasárnap

élet a botrány után



Miután  Park Yoochun ezen a héten új közösségi médiafiókot nyitott meg, a  képviselője tisztázta, hogy nem tervezi a visszatérését a szórakoztatóiparba.
Március 11-én a Park Yoochunhoz közeli álló  azt mondta az OSEN hírportálnak: „Nem igaz, hogy  Park Yoochun visszatér a szórakoztatóiparba. Jelenleg nem tervezi."
Azt is mondták: „Nem is gondolkodik azon, hogy azonnal visszatérjenA közösségi média fiókokkaL is csak annyit tett, hogy azokat megcsinálta.  Vannak olyan jelentések, amelyek kíváncsiak, hogy visszatér-e, de remélem, hogy az emberek nem értik félre."
Március 8-án  Park Yoochun testvére, Park Yoo Hwan megjelent Twitch élő közvetítésében. A dal, amelyet a Park Yoochun Japánban népszerűsített, a háttérben játszódott, miközben beszélgettek.
Erre vonatkozóan a forrás kijelentette: „Megjelent, mert a Park Yoo Hwan születésnapja volt. Nem konkrét szándékkal jelent meg."
A hét elején  Park Yoochun új Twitter és Instagram fiókokat nyitott. Mindketten az első hozzászólással kezdték, amelyben olvasható: „Megnyílt a Park Yoochun Twitter és Instagram fiókja. Yoochun különféle híreivel és új megjelenésével a hivatalos közösségi médián keresztül megosztják, ezért kérjük, mutasson sok szeretetet és érdeklődést. ”
Március 11-én Instagram-fiókjában megosztotta fényképeit , amiben valamit forgatott. A felirat szövege: „Most filmzés”.
Ezért sokan azon gondolkodtak, vajon  Park Yoochun visszatérését tervez-e az iparban. Tavaly áprilisban  Park Yoochun sajtótájékoztatót tartott, ahol tagadta az illegális kábítószerekkel szembeni állításokat. Azt mondta: "Kétségbeesett szívvel jöttem ide, mert ha a gyanúmban bűnösnek találom magam, és még problematikusabb, mint hogy le kellene állítanom a tevékenységeket, mint a Yoochun hírességi park és nyugdíjba vonultam, az a tény, hogy egész életem igazságtalan lesz."
Miután  Park Yoochunon végzett kábítószer-teszt pozitív lett, az akkori ügynöksége, a C-JeS Entertainment felmondta kizárólagos szerződését vele, és bejelentette, hogy visszavonul az iparból.
Júliusban 1,5 g Philopon megvásárlásával és a gyógyszer többszöri injektálásával vádolták . A kábítószer-ellenőrzési törvény e megsértésének elismerése után tíz hónapos börtönbüntetést kapott két év próbaidőre, valamint 1,4 millió  (kb. 1180 dollár) bírságot. Ez azt jelenti, hogy ha a próbaidő alatt bűncselekményt követ el, 10 hónapra börtönre ítélik. A bíróság döntését követően Park Yoochun bocsánatot kért rajongóitól, miközben beszélt az újságírókkal.



Miután bejelentették, hogy  Park Yoochun fotókönyvet add ki, és autográf rendezvényt tart, a képviselő válaszolt a jövőbeli terveivel kapcsolatos kérdésekre.
Március 20-án  Park Yoochunhoz közeli hozzátartozója azt mondta az OSEN-nek: „A fotókönyv kiadása éppen olyan, ahogy azt a szociális médiaba feltöltött üzenet mondja. Igaz, hogy autográf rendezvényt tart az emberek számára, akik megvásárolják a fotókönyvet. ”
A szórakoztatóipar esetleges visszatérése kapcsán a képviselő kijelentette: „A mai napig csak fotókönyvet add ki. A konkrét tervekről semmit nem lehet mondani. Csak remélem, hogy az emberek nem fogják ezt rosszul fogadni. "

Park Yoochun március 20-án bejelentette, hogy kiadja a „SOMEDAY” című fotókönyvet. A könyv leírása kimondja: „A napraforgó, amely a Yoochun parkot szimbolizálja, a virágok nyelvén„ várakozást ”jelent. Sokféle „várakozás” létezik ebben a világban. A „SOMEDAY” örömteli dolog lehet, amikor arra vár, hogy valaki szeretsz, és a másik a „SOMEDAY” szívszorító vágy lehet. A „várakozás” szó sok különféle érzetet és érzést tartalmaz egyszerre. A „SOMEDAY” fotókönyv tartalmazza  Park Yoochun sokféle érzelem értelmezését a „várakozás” szóban, saját egyedi stílusán keresztül. ”
A fotókönyv 160 oldalú, 75 dollárba kerül, és júniusban autográf rendezvényt rendeznek 1000 ember számára, akik a tombola útján választották meg a könyvet.
Amikor  Park Yoochun nemrégiben elindította a hivatalos közösségi média-fiókjait, egy forrás azt is kijelentette , hogy jelenleg nem tervezi, hogy visszatérjen a szórakoztatóiparhoz. Fotókönyvének bejelentése után sokan újból elgondolkoztak azon, hogy vajon  Park Yoochun a kezdeti tagadás ellenére lényegében visszatér-e az iparhoz.




A jelentések szerint  Park Yoochun a fogva tartásról szóló ítélet tárgyát képezi annak miatt, hogy nem fizet kártérítést a második nőnek, aki szexuális zaklatásban vádolta őt (a továbbiakban: A).
Az Ilyo Újság március 26-i jelentése szerint Park Yoochun őrizetbe vételének tárgyalására április 22-én kerül sor az Uijeongbu Kerületi Bíróságon.
2016-ban az „A” volt a második nő, aki vádolta Park Yoochun-t szexuális zaklatásban egy felnőtt szórakozó helyen. Akkoriban Park Yoochun  nyújtott be vele állítólagos rágalmazás és hamis állítások miatt. Az „A” határozatot nem bűnösnek nyilvánított mind az első, mind a második tárgyalás során, és a legfelsőbb bíróság elutasította az ügyész fellebbezésének kérelmét, megerősítve  nem bűnös határozatot. Miután négy nő szexuális zaklatással vádolta, Park Yoochunot mind a négy bűncselekmény miatt bűnösnek találták.
Az „A” 2018-ban büntetőjogi panaszt nyújtott be Park Yoochun ellen 100 millió nyereség (kb. 82 010 dollár) megtérítéseként, és azt is kérte, hogy tartsanak lefoglalva a Park Yoochun tulajdonában lévő irodaházat Samseong környékén. Ügyvédje kijelentette, hogy kártérítést nyújtott be, mert a Park Yoochun nem tűnt bocsánatkérőnek a jogellenességei miatt.
A bíróság kötelezte  Park Yoochun-ot és az A-t, hogy kötelező közvetítés útján rendezzék a kártérítési keresetet. Az Ilyo Újság jelentése szerint a Park Yoochun soha nem válaszolt egyszer a körülbelül 10 hónapig tartó jogi vitában.
Tavaly júliusban a Szöuli Bíróság Közvetítő Központja kötelező közvetítői határozatot hozott, amely szerint a Park Yoochun 50 millió nyereség (kb. 41 060 dollár) A kártérítést fizet. Az összeg szeptemberben megszilárdult, mivel a Park Yoochun a határidőn belül nem kifogást emelt.
Park Yoochun továbbra sem válaszolt, és ideiglenesen lefoglalt irodaházát aukción tették ki fizetetlen adók miatt. Decemberben az „A” kérelmet nyújtott be Park Yoochun vagyonának meghatározására annak érdekében, hogy beszedje a kártérítést és az esetlegesen felmerült kamatot, mert nem fizette meg. Mivel ő erre sem válaszolt, a fogvatartási ítélet tárgyalását tervezték. Úgy tűnik, hogy a tárgyalás dönthet arról, hogy a Park Yoochun megsértette-e a vagyonának meghatározására vonatkozó kötelezettségét.
A polgári végrehajtási törvény 68. cikke (Az adós elszámolása és a büntetési rendelkezések) kimondja: „Ha az adós az alábbiak bármelyikét, jó ok nélkül, a bűncselekmény miatt bünteti meg: legfeljebb 20 napon belül az alábbi határozattal: 1. A megjelölés időpontjában nem jelenik meg; 2. Az ingatlankatalógus benyújtásának megtagadása; 3. Eskütétel megtagadása. ”
Miután tavaly próbaidőt kapott a drogok vásárlásáért és használatáért, a Park Yoochun nemrégiben elindította a közösségi média hivatalos fiókjait, és bejelentette egy fényképkönyv közzétételét. Repeszei tagadták, hogy visszatérést tervez a szórakoztatóiparba.
Forrás ( 1 )
Legjobb fotóhitel: Xportsnews



Instagramon egy  új hivatalos rajongói webhelyet indított.
Az Instagram üzenet írja: „ Park Yoochun hivatalos rajongói oldalát, a„ BLUE CIELO ”április 20-án, 18 órától a KST-n indítják. Kérjük, várakozással és szeretettel várom.
A Star News riportere felvette a kapcsolatot  Park Yoochun képviselőivel, hogy nyilatkozatot kapjanak. A képviselő, miután Park Yoochun nevét megemlítették, kijelentette: „Jelenleg nagyon elfoglalt vagyok ahhoz, hogy gondolkodjam”, és leállt a hívásra.
Ez a bejelentés a Park Yoochun szórakoztatóipar jövőjéről folytatott viták részét képezi.























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése