2017. augusztus 14., hétfő

[Hírek] 2017. 07.17 Yoochun nyílvánosan bocsánatot kért mindenkitől 2017.07. 16 Yoochun törölte az Instagramján az összes bejegyzését .

[Hírek] 2017. 07.17 Yoochun nyílvánosan bocsánatot kért mindenkitől
Július 17-én, Yoochun a rajongóknak egy őszinte üzenetet tett közzé az Instagramján.
Posztja következőképpen szól:
„Nem tudok mást mondani. Csak azt szeretném mondani mindenkinek, hogy igazán sajnálom ... ... Őszintén szólva, nem vagyunk meggyőződve. Én csak nagyon sajnálom, arra a pontra jutva ..meghalni ... annyira sajnálom. A testem megsemmisült napról napra, és a sírás is rosszabb lehetne, mint ez a fájdalom, amit adtam neked ... nagyon sajnálom. én nem „t szeretem, cikkek felbukkan portálokon és tudom, én nagyon későn, de sajnálom ...
Nemrég beszéltem Darakbang-gal és őszintén feltárta szeretné ha újra felállnék ... De azt hiszem, ez az én kívánságom, hogy újra kezdjem, nem függ a saját vágyaitól. Én csak nagyon sajnálom.
Sok cikket, információt, én is hallottam, de először nem tehettem semmit. Én csak mindig Téged sajnálak. Remélem eljön az a nap számomra, hogy személyesen szemtől szembe bocsánatot kérjek.
Sajnálom, hogy nem hagytam azt, hogy korábban értesüljetek a házasságomról. Nehéz volt beszélni róla, ezért is nem kértem bocsánatot. Kérlek légy megértő.
Próbálok túl lenni ezeken a nehéz napokon. Srácok valószínűleg nehéz volt megkapaszkodva is. Nagyon sajnálom, és hálás vagyok. Nagyon őszintén szeretném megköszöni Nektek ezt egy nap. Kérem, bátorítást nekem Hana számára (Yoochun vőlegénye). Ismét nagyon sajnálom.”
~Cimbi Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리

Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리 fényképe.


Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리 fényképe.











[Hírek] 2017.07. 16 Yoochun törölte az Instagramján az összes bejegyzését .
Yoochun bocsánatkérése nem hozott sok pozitiv eredményt. Miután az Instagramot a gyűlölet megjegyzései bombázták, Yoochun úgy döntött, hogy inkább törli az összes bejegyzését...
Jaj Istenem Istenem, de nagy az Isten állatkertje...
Komolyan nem értem, hogy most miért kell őket támadni. Miért önző, írígy Kain az ember. Elhiszek megértek nagyon sok mindent. 
Yoochun bocsánatot kért Mindenkitől. Aki meg továbbra is fenn hordja az idétlen orrát, az inkább nézzen a tükörbe, és hozzá kezdhet megkeresni magán a hibáit...
Tudom, hogy Yoochun egy sztár. Példát kellene mutatnia....
...de mi is tökéletes példát tudunk mutatni?
Akkor, hogyis várhatnánk el mástól?
Yoochun is ember, ő is tett hülyeséget, amit már megbánt. Ő is beleszerethet, megkedvelhet egy embert. Ez így van rendjén.
...csak elkellenne fogadnia néhány embernek ezeket a dolgokat
~Cimbi


Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리 fényképe.




Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리 fényképe.




Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리 fényképe.


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése