2017. augusztus 14., hétfő

[Hírek] Összefoglalás Yoochun szexuális bántalmazásának ügye kapcsán














[Hírek] 2016.06.14. Összefoglalás Yoochun szexuális bántalmazásának ügye kapcsán
A Seoul Gangnam Rendőrkapitányságnál június 13-án Ms. Lee (24), feljelentést tett Yoochun ellen, azzal vádolva, hogy egy felnőtt szórakozó helyen, bárban ahol ő dolgozik szexuálisan bántalmazta.Valahol azt írják, hogy a lány barátja tette a feljelentést, és valahol azt is írják, hogy a feljelentést visszamondták.
A rendőrségnek való elmondása szerint, június 4. 05:00 körül Yoochun a nőt Gangnamban található éjszakai bár fürdőszobájában szexuálisan bántalmazta. Egy héttel később, június 10-én erről számolt be a rendőrségen.
Yoochun ügynöksége, a C-JeS Entertainment, reagált június 13.-án, hogy ez csak egy zsaroló rágalmazás, és azon lesznek hogy fény derüljön az igazságra, hogy Yoochun ártatlan. Addig amíg a rendőrség ki nem deríti az igazságot addig ne terjesszen senki se igazságtalanságot, mert az súlyos rágalmazás Yoochun ellen.
A rajongók többsége már most hátat fordítanak Yoochun-nak csak azért, mert ilyen szórakozóhelyekre járt a katonai szolgálat ideje alatt. Az egyik rajongó, aki a volt DBSK/TVXQ ideje óta fan. Azt állította, hogy Yoochun járt ilyen helyekre(szauna, masszázs stb). Azt is állította, hogy Yoochun-nak nincs is semmi baja, nem asztmás, csak az aktiv katonai szolgálatot szerette volna elkerülni, sőt dohányzik is, amiről szintén nem akar leszokni.
Megjegyzésem: ez hülyesség. Nem tudom milyen ember lehet aki ilyet állít, de nagyon úgy tűnik, hogy Yoochun vagy elutasította az ilyen fan közeledését vagy az illető nem tudja elfogadni azt, hogy Yoochun nem lehet az övé. Ez az egész egy ostoba rosszindulatságból vezérelt kitalálció. A másik dolog, ha Yoochun felnőtt szórakozó helyekre járt, és esetleg ott elégítette ki a férfi vágyait. Nos megtehette nincs barátnője, ő is férfi. Neki is vannak vágyai, úgy mint minden férfinak. Ezért értelmetlenségnek tartom, hogy egyes fanok ezért fordulnak el Yoochun-tól. Az ilyen nem rajongó nem is tudom micsoda..
A szexuális-bántalmazás kapcsán az igazság oda át van. Az tény, sokat írtak ezzel kapcsolatban, hogy mi benne az igazság azt csak a jó Isten tudja.
Leemelem a kalapom C-jeS ügynökség előtt, hogy egy piciny cég ilyen hatalmasan kiáll Yoochun mellett.
Nem nézem ki belőle, hogy ő ilyet tenne. Okosabb Yoochun attól.
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi





[Olvasmány] Xiaolongimnida szavaival egyetértek. Az a sajnálatos, hogy néhány másképp gondolkodó ottani rajongó is elolvashatná ....csak az a baj.. lehetséges, hogy mégse változna meg a gondolkodás módjuk
Forrás:
qaahttp://xiaolongimnida.hu/2016/06/17/yoochun-ugy-margojara/
Megosztotta:Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi


A hoszteszbárokról, a koreai kultúráról és az idealizált koreai férfiakról a Yoochun-ügy kapcsán.
XIAOLONGIMNIDA.HU




[Hírek] 2016.06.18. JYJ egyik legnagyobb rajongótábora visszavonja Yoochun támogatását
Az egyik legerősebb JYJ rajongótábor kifejezte egyet nem értését Yoochun-nal kapcsolatban.
Június 17-én, azt találták ki, hogy a rajongóknak a JYJ tag énekes és színészéből elegük lett, miután szexuális zaklatással vádolták.
Az egyik legnagyobb fan tábor a DC Gallery már kifejezte ellenszenvét nem egyetértését Yoochun tettével kapcsolatban és kiderült, hogy visszavonja támogatását Yoochun-tól. Az online rajongótábor elmondta, hogy a figyelmüket a JYJ tagok közül csak Junsut és Jaejoongot fogja illetni .
Nyilatkozatot tettek arról a rajongók, hogy a végtelen támogatással támogatták őket, amikor a három fiút beperelte az egykori ügynöksége (SM ) a tisztességtelen szerződés miatt 2009-ben. Ez volt az egyik oka annak, hogy az általuk támogatott a tagokat folyamatos megpróbáltatás érte, és a fanok úgy döntöttek hogy mindhárom fiút támogatni, és mellettük fognak állni Azonban, mivel Yoochun vádjaira fény derült, úgy érezték, hogy tisztességtelen a rajongóknak őt az igazságtalanságban támogatni, így azt visszavonják.
Miután Yoochun-ról megjelent a cikk, összesen négy nő bukkant fel amióta az első esetet jelentettek.
Az ügy folytatódik.
2016. 06. 17-től DC JYJ Galéria csak Kim Jae Joong-ot, Kim Junsu-t fogják támogatni, és
erősen bírálják Park Yoochun-t a botrányos akciói miatt, és úgy döntöttek tehát, hogy elhagyják őt.
DC JYJ Galéria támogatta Kim Jae Joongot Kim Junsu-t és Park Yoochun-t 2009 óta. Azóta amióta elkezdték a harcukat a tisztességtelen szerződést illetően. Az erkölcsi érzék erős volt akkoriban.
Azonban, tudva, hogy Yoochun egy olyan helyen fizetett szexért, nincs értelme, hogy a rajongók az igazságtalanságban továbbra is támogassák őt.
JYJ most visszavonja az összes támogatást, valamint a korábban említett két tagról (Junsu Jaejoong) DC JYJ Gallery minden tőle telhetőt megfog tenni, hogy megvédje Kim Junsu-t és Kim Jae Joong-ot a jogtalan pletykáktól.
Kifejezetten nagy düh fogja el a fanokat, hogy Park Yoochun megtévesztette rajongókat az elmúlt 13 évben, és a fiatalok költöttek rá.
Megjegyzésem: DC JYJ Gallery embereit szivesen megnézném, hogy ugyan mennyien erkölcsösek közülük,......miközben Yoochun felett pálcát törnek,megdobálják kővel.. miközben ők maguk is bűnösök 
Emiatt, hogy bement egy ilyen bárba és kielégítette férfi vágyait...egy ilyen miatt elpártolni tőle...elég vicces. Tudtommal az ember a tehetsége miatt szereti Yoochunt, (vagy legyen az bármelyik híresség) nem a hogy magánemberként mit csinál s mit nem.
Kép: JYJ DC Galéria / XSportsNews
Forrás: XSportsNews; Koreboo
http://m.news.nate.com/view/20160617n07222
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi




[Hírek] 2016.06.20. A rendőrség szerint Yoochun bűnös lesz, még akkor is, ha az összes nőnek nincs meg a ruhája valamint ha megszüntetik az eljárást
A rendőrség szerint, Yoochun bűnösnek bizonyul még akkor is, ha az összes nő megszünteti az eljárást.
Mivel az esetek 6 hónap és 2 évvel ezelőtt történtek, nehéz a rendőrségnek, egyértelmű bizonyítékot találni az ügyben. A nő, aki ezt állította, a múlt év decemberében terápiás kezelés utáni napon a szexuális zaklatás érte, valamint a szövegeket, elkülde az ő közeli barátainak Yoochun igazi nevére hivatkozva, mint bizonyítékot.
Ma (Jún 20), Yoochun fog vallomást tenni, hogy ártatlan, de a rendőrség továbbra is különös figyelmet fog fordítani arra az esetre, hogy mind a négy nő a felnőtt szórakoztató iparban dolgozik, és hogy mind a négy esetében a fürdőszobában történt az állítólagos nemi aktus, erőszak.
Még ha Yoochun nem is szexuálisan támadta meg őket. ...A helyzet az, hogy illegálisan vásárolt szexet és ha a kiderül, hogy a DNS megegyezik az övével az első női fehérneműn. ..Azonban még mindig nehéz lesz bizonyítani, hogy a pénz, amit fizetett szolgáltatásért, az tartalmazza a szexet is, így a rendőrség egy megerősítő vizsgálatot fog tenni.
Forrás: allkpop
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi
Yoochunt nagyon megviselték a történtek. El is hiszem.  Azt is nyilatkozta már az ügy elején, hogy ha bűnösnek találják a dologban, akkor ő végleg visszavonul a szórakoztató iparból 
Nagyon sok mindent nem értek.....ha nemi erőszak történik, akkor állítólag még aznap meg kell tenni a feljelentést, és még akkor megvizsgálják az áldozatot a bizonyítékok miatt. Lehet, hogy én tudom rosszul...
Az erőszaknak lehetnek külső nyomai is..
Nem tudom...de nem tiszta ez az ügy, ahogy azt eddig is sejtettük.
Az tény, hogy Yoochun színészi karrierjének már annyi, hála a hátat fordító rajongóknak illetve volt fanoknak, akik arra sem voltak méltóak, hogy megvárják az ügy végét.
Az, hogy énekesi karrierjével ...mi lesz?. Nos, ha bűnösnek fogják találni az ügyben-és eddig úgy néz ki, hogy igen. Még akkor is, ha nem volt nemierőszak. Bűnösnek fogják ítélni, mert fizetet a szexért.
Azaz érzésem, hogy Yoochun karrierjének annyi lesz  talán abban reménykedhetünk, hogy a katonai szolgálat letöltése ideje alatt átgondol mindent, és a leszerelésekor másképp fog dönteni.
Az bizti, hogy ha Yoochun kilép a JYJ-nak annyi, mert hogy a két fiú Junsu és Jaejoong biztos, hogy nem fogja folytatni Yoochun nélkül az együttest. Az is biztos. 



[Hírek] 2016.06.19. Park Yoochun beperli az első vádolóját hamis vád és a zsarolás miatt
Park Yoochun beperli első vádolóját hamis vád és a zsarolás miatt.
Június 20-án, nagyjából 13:15-kor Park Yoochun jogi képviselője és C-jeS Gangnam rendőrségen feljelentették azt a nőt, aki először jelentette fel szexuális zaklatás állításával az énekes ellen, habár ezek az állításokat azóta visszavonták.
Jelenleg a rendőrség felállított egy munkacsoportot és nyomozás folyik mind a négy állításnál. Ők kezdték megkérdőjelezni azt, hogy együtt lehetek Park Yoochun-nal a szexuális zaklatás idején, és teszteket végeznek annak megállapítása, hogy a férfi DNS-se megtalálható-e a hölgyek fehérneműjén.
Forrás:
http://www.soompi.com/…/park-yoochun-sues-first-accuser-fa…/
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi






[Hírek]2016.06.21.



[Hírek] 2016.06.20. Yoochun alibijét igazolja, hogy máshol tartózkodott az állítólagos nemi erőszak történésekor
Yoochunt akit jelenleg a közelmúltban történt négy különböző nő különböző alkalmakkor való megerőszakolásával gyanúsítanak alibivel próbálja megcáfolni két alkalmat.
A június 21,Sportvilágnak úgy tűnik, hogy van lehetőség arra, hogy JYJ Yoochunnak a 3. és 4. állítólagos áldozatai hazudnak.
A jelentések szerint a 3. áldozat azt állította, hogy megerőszakolta 2014 június 12-én, Park Yoochun ekkor Chengdu Sportközpont stadionban volt felkészülni "a visszatérő király" koncertre.
A 4. nő azt állítja, hogy megerőszakolta 2015 februárban. Megerősítették, hogy Yoochun ekkor Kínában volt fan találkozó túrnén.
CJes kijelentette, hogy azt tervezik, hogy Kínába való ott létét oda-vissza repülést abban az időben megerősítik hivatalosan is.
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi









[Hírek]2016.06.21. Micky rajongók gyűltek össze a Gangnam hivatalnál "hiszem, hogy van."
Szexuális zaklatással gyanúsítottot JYJ Micky (Park Yoochun) a történtek 20. napjának délutánján, miután befejezte a munkáját, mint a szociális katonai szakember Szöul Samsung-dong Gangnam Hivatalban. Rajongók gyűltek össze a Gangnam egyházközségi irodánál, hogy ezt kiabálják Yoochun-nak "Hiszünk Oppa"[Fotó: Joynews24; címkézett]
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi


[Hírek] Park Yoochun a legjobb idol színész
Azt mondják, hogy a legjobb idol színész Koreában JYJ Park Yoochun. Úttörőnek számít a jelenlegi generációs idol szereplők között az iparban. Az énekes-színész, aki betöltötte a 30-at (június 4 szombat.), jelenleg a kötelező katonai szolgálatát tölti. Ami azt jelenti, sajnos, hogy nem láthatjuk a képernyőkön egyhamar.
Yoochun nem éppen simán kezdte a pályafutását színészként. A régi TVXQ együttes tagja volt. Lee Sunjoon egy 2010-es drámájá hozta meg neki a sikert: Sunkyunkwan Scandal/ Szonggjungvan Botrány.Yoochun majd megnyeri a rengeteg díjat az ő teljesítményével, beleértve a KBS Drama Awards legjobb Új színész díjat is.
Photo: C-JeS szórakozás / Facebook
Forrás: http://entertainment.toggle.sg/…/successful-korean-idols-63…
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi




[Hírek] 2016.07.04. Park Yoochun beperelte a második női vádlóját hamis vádakért
Park Yuchun énekest és színészt szexuliserőszakkal vádolja a második nő.
Szöul Gangnam Rendőrkapitányság nyilvánosságra hozta július 4-én, hogy a Park Yuchun jogi képviselője a hamis állításokkal vádoló, a második nő ellen is jogi lépéseket tettek.
Forrás: Xports News
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi



[Hírek] 2016.06.05. Yoochun-t beidézték négy egymást követő napon a folyamatban lévő kihallgatásokra
Szöul Metropolitan Police Agency(SMPA) július 5-én kiderült, hogy Yoochun megjelent előttük, és ismét további tanúvallomások tekintetében hamis vádak és zsarolás ellen. Miután az első rendőrségi idézésen június 30-án megjelent, amely során összesen nyolc órán át hallgaták ki,Yoochun ismét megjelent a hatóságok előtt négy egymást követő napon július 2-tól kezdődően. Jelentették, hogy Yoochun-t kihallgatták a nemi erőszak vádja miatt, amivel négy áldozatt vádolta meg. A rendőrség további vizsgálatokat, kihallgatásokat tart szükségeseknek tekintve, hogy Yoochun-t beperelték összesen négy alkalommal, és Yoochun is beperelte két áldozatát.
A rendőrség kijelentette:".... gondolkodunk azon, hogy hazugságvizsgáló tesztekkel és cross-vizsgálatokkal folytatjuk. "
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi





[Hírek]2016.07.01. Park Yuchun hazatért 8 órás rendőrségi kihallgatás után
Feltűnik úgy mint egy gyanúsított Szöul Gangnam Rendőrkapitányság környékén 06:30 június 30-án, Park Yuchun haza indult éjfél körül 02:20 július 1-jén.
Park Yuchun rendőrségi nyomozás kihallgatása -csaknem 8 óra eltelte - után hagyta el a rendőrséget csendben szó nélkül. A rendőrség állítólag kikérdezte Park Yuchun-t ezen a napon, a szexuális zaklatás gyanúja miatt, meg hogy volt-e szexuális kapcsolata az áldozatokkal. Továbbá, a rendőrség a szájából tamponnal nyálmintát vett a DNS vizsgálat miatt.
A rendőrség: "(Park Yuchun) komolyan válaszol a nyomozók kérdéseire."
Park Yuchun kijelentette: "Sajnálom, hogy rengetteg embernek aggályokat okozok", és "Én hűségesen együtt működök a rendőrségi nyomozás során a rendőrséggel".
A tömeg riporterek előtt a vizsgálat előtti napon hallgatott és nem nyilatkozott arról, hogy elismeri a vádakat. Azt tervezi, hogy szembeszállnak és -bepereli azokat a nőket akik megvádolták.
Forrás: Star News
Kép:@ako
Megosztotta: Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi




[Hírek]2016.06.24. JYJ Yoochun vádlóit 2 év börtönre ítélte a bíróság
JYJ Park Yoochun vádlóit nemrég elítélték 2 év börtönbüntetésre.
December 22-én a szöuli központi bíróság, Ms. Lee-t - aki korábban azzal vádolta JYJ Yoochunt, hogy megerőszakolta - 2 év börtönbüntetésre ítélték hamis vádak, és zsarolás miatt. Barátját elítélték 1,5 év börtönre, és egy koreai banda tagját, aki Lee idősebb unokatestvére őt pedig elítélték 3,5 év börtönre.
" Koreai banda tagja" , aki kezdetben azt állította, hogy egy rokona Lee kisasszonynak kiderült, hogy csak egy egyszerű bűntársa.
" Kisasszony Lee is benyújtotta december 14-én, 15-én és 16-án kérelmét, fellebbezését az enyhébb büntetés végett."
Yoochun SCANDAL TIMELINE
Az első Vádló
Ms. Lee volt az első vádló, aki nemi erőszak irányába tett feljelentést Yoochun ellen. Azt állítva, hogy Yoochun bevitte a fürdőszobába és megerőszakolta. Barátja benyújtotta bizonyítékként a lány bugyiját és a ruháját, amit a lány akkor viselt. Később rájött a lány, hogy ki Yoochun és kapcsolatba lépett C-JeS társasággal és felajánlotta, hogy megpróbálja rendezni velük a feljelentése előtt az állítólagos nemi erőszak ügyet.
A jelentések szerint, Miss Lee magyarázta, "már nem tudok maradni Koreában miután szexuálisan bántalmaztak, és szeretnék Kínába költözni ," kérve ₩ 1000000000 ($ 863,000 USD) .
Röviddel azután Ms. Lee visszavonta feljelentését Yoochun ellen. Kiderült, hogy Lee azért tett jogi lépéseket, mert Yoochun-t állítólag beképzeltnek tartotta.
A második Vádló
Később azon a héten, a második nő jött elő hasonló vádakkal Yoochun ellen. A nő azt állította, hogy a 2015 decemberben Yoochun megerőszakolta őt a fürdőszobában, ahogy ő dolgozott. Elmagyarázta, "Azt mondta menjünk beszélgetni a mosdóban, mert túl hangos van a szobában. Amikor mi ott voltunk, tudtam hogy milyen messzire szabad csak eljutnunk de aztán megerőszakolt. " Hozzátette, hogy többször közösült vele, miután többször is kifejezte elutasítását.
Későbbi Vádak
A következő napon, egy harmadik nő szexuális zaklatással vádolta Yoochunt. Azt állította, hogy Yoochun megerőszakolta két évvel ezelőtt június 12-én, 2014-ben. A nőt megerőszakolta a házában.
A negyedik , ötödik és hatodik vádló jelent meg hasonló történetekkel.
Kiderült, hogy már Kínában volt Yoochun abban az időpontban, így nem történhetet erőszak. Park Yoochun-t ezután ártatlannak találtak nemi erőszakkal kapcsolatban júliusban és elkezdett egy jogi pert Ms. Lee és az ő bűntársaik ellen a hamis vád és zsarolás miatt.

Yoochun még nem tett további intézkedéseket a többi vádlói ellen.
~Cimbi
Forrás : OSEN
http://www.koreaboo.com/…/yoochuns-first-rape-accuser-sent…/



[Hírek]2016.12.28.
Kim Ji Min komius beszélt Yoochun-ról , akit állítása szerint közelebbről ismer. December 26-án az egyik csatornán megemlítette ( Heard át a Grapevine ",)de azóta, úgy tűnik, egyre több gyűlölet származik a netizenek között.

Azt mondta a hölgy, hogy ő egy kicsit közel áll a Yoochun-hoz,és annyira meglepődött azon, hogy hallani lehet ezt a szexuális zaklatás vitát. Ez után, néhány netizens neki ment az SNS bejegyzésbe és leírták a véleményüket.
Forrás:
http://www.allkpop.com/…/kim-ji-min-gets-criticized-for-tal…
~Cimbi




[Hírek]2017.07.05 Ms. Song (24), aki hamis szexuális zaklatással vádolta meg Yoochun-t, ártatlannak ítélte a bíróság.

Július 4-én zajlott a tárgyalás Yoochun és Ms. Song között Szöul Központi Kerületi Bíróság 7 esküdtek előtt.
Ms. Song könyörgött és zokogott: „Követtem
őt a fürdőszobában..... Az igaz, hogy nem tudtam ellenállni, mert Yoochun beszélt velem arról hogy ad nekem 20000000 KRW (~ 17.329 USD), de soha nem kértem pénzt utána. Kérem, figyeljenek rám. Kérem bízzanak bennem.”
Hozzátette : „Én vagyok a szexuális zaklatás áldozatta. Annyira ideges és dühös vagyok.”
Az esküdtcég úgy ítélte meg, hogy Ms. Song ártatlan.
Még januárban, egy másik nő, aki szintén megvádolta Yoochun-t, hamis szexuális zaklatás vádja miatt bűnösnek találták. Elítélték 2 év kényszermunkára.

~Cimbi











































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése