2020. augusztus 3., hétfő

(Hírek+Infó+IG) 2020. 05-08 Yoochun lassan visszatér a szórakoztató iparba


(Hírek) 2020 05.23  Park Yoochun bejelenti online rajongói találkozóját júniusban 



Május 22-én  Park Yoochun hivatalos rajongói klubjának weboldalán bejelentette, hogy júniusban online rajongói találkozót tart.


A rajongói találkozó címe: „Boldog születésnapot Yu Chun a Blue Cielo-val”, ez a hivatalos rajongói klubjának a neve. Ez lesz elérhető azok számára, akik fizetett tagságot vásároltak a rajongói klubjába. A rendezvényre június 4-én, 19 órakor, a KST-vel kerül sor, a Park Yoochun 35. születésnapjára (koreai kor). Sok hasonló eseményhez hasonlóan a rajongói találkozót online tartják a COVID-19 világjárvány miatt.


Május 11-én a Park Yoochun megjelent a „Heard It Through the Grapevine” című műsorban, hogy a vita tárgyává tegye a szórakoztatóiparba való visszatérését. 2019-ben bejelentette , hogy nyugdíjba vonul, amikor pozitívnak bizonyult a drogokra. Ugyanebben az évben Philopon injektálásával vádolták és próbaidőre ítélték.


2020-ban a Park Yoochun új közösségi médiafiókokat nyitott meg, egy új rajongói klub honlapját , kiadott egy fotókönyvet , és több rajongói eseményt tartott vagy tervezett.




(Hírek) 2020. 07.16 Park Yoochun a helyszínen rajongói találkozót tart és a bevételt eladományozza az áradás áldozatainak Kyushuban, Japánba. 


Park Yoo Chun hivatalos rajongói oldala, Blue Cielo , bejelentette, július 16-án: „ Az utóbbi időben sokan voltak árvízkárosultak Kyushu, Japánban  a nagy esőzések miatt ,” hozzátéve, hogy " Azt tervezzük, hogy olyan on-the-spot fan találkozót szervezzünk,  hogy segítsünk azoknak, akik szenvednek ebben a szörnyű helyzetben. "

A rajongói oldal hozzászólásában hozzátette: " Eladományozzunk azokat a bevételeket amit a rajongói találkozón gyűjtöttünk össze, ezért kérjük, hogy sok ember vegyen részt ezen  a találkozón."


 Park Yoochun tavaly bejelentette visszavonulását a kábítószer-botránya miatt. Tíz hónapos börtönbüntetésre és kétéves próbaidőre való szabadon bocsátása után  Park Yoochun rajongói találkozókkal, fotókönyvek kiadásával és online rajongói találkozókkal folytatta a tengerentúl előmozdítását. 

 Park Yoochun helyszíni rajongói találkozóját július 27-én tartják.

(IG) 2020.07.27 Park Yoochun IG feltöltése
Szeretettel vár mindenkit Park Yoochun Jótékonysági adománygyűjtésre


(Hírek) 2020.07.31 Yoochun hivatalosan is  bejelentette, hogy visszatér a szórakoztatóiparba.

Július 31-én a Park Yoochun felkereste személyes Instagram fiókját, hogy bejelentse, hogy egy új albumon dolgozik, és rajongói  rendezvényt és mini koncertet tart Thaiföldön.

Teljes felirata így szól: “Hello. Azért vagyok itt, hogy jó híreket közöljek a rajongóknak, akik sokáig várták  Park Yoochun albumát. Jelenleg készülünk a lemezbemutatóra, és hamarosan egy jó albummal köszönünk. Emelett szeretettel várjuk  exluziv rajongói dedikálásra és minikoncertet tartok Thaiföldön, ezért kérlek, adj nekik sok szeretetet és figyelmet. További részletek megtalálhatók a The Number Nine oldalon. Köszönöm."



2019 áprilisában a Park Yoochun sajtótájékoztatót tartott, amelyben  tagadta  az illegális kábítószer-használatával kapcsolatos állításait, és kijelentette, hogy vissza vonul,Miután a kábítószer-teszt pozitívnak bizonyult, ügynöksége, a C-JeS Entertainment  felmondta  szerződését és bejelentette, hogy kilép az iparból. Ugyanebben az évben   Philopon injektálásával vádolták és próbaidőre ítélték.

Azb idei év elején  Park Yoochun  megjelent  a „Heard It Through the Grapevine” című műsorban, hogy a vita tárgyává tegye a szórakoztatóiparba való esetleges visszatérését. 2020-ban új közösségi médiafiókokat nyitott meg , egy új  rajongói klub honlapját , kiadott egy  fotókönyvet , és több rajongói témájú rendezvényt tartott vagy tervezett  . Ez év márciusáig Park Yoochun képviselői  kijelentették, hogy nem tervezi a visszatérését  a szórakoztatóiparba.
























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése