2017. augusztus 14., hétfő

[Hírek] 2017.04.14. Yoochun esküvőjének híre


Ez a drága Yoochun mindenkit meglepett, hogy megházasodik , rendesen megzavart mindenkit.
Készítettem Nektek egy összefoglalót:
2017.04.13. Felröppen a hír miszerint Yoochun megnősül.
C-jeS Entertainment megerősítette a hírt:"Yoochun megígérte, hogy még idén ősszel feleségül veszi nem celeb menyasszonyát...Yoochun beállt a seregbe, és a menyasszonya nem egy híreség, kérjük fogadja el. Yoochun befejezi a katonaságot augusztus végén"
Igen, Yoochun leszerel augusztus 26-án.
Az állítólagos menyasszony Hwang HaNa, aki Namyang Dairy Products Company élelmiszer cég alapítójának unokája. Aki ahhoz képest, h nem celeb, elég sok híres emberrel kapcsolatban áll, mellesleg jó módban él.
A lány az egyik IG bejegyzésében, amit már törölt azóta. Utalt a lány arra, hogy nem ért egyet azzal, hogy C-jeS bejelentette az esküvőjüket. Tagadta az egészet. Miközben az ügynökség megerősítette. Szegény lány talán védeni akarta volna magukat...de nem jött össze.
A lány április 13-án az IG-on egy Disney képet töltött fel, ami alá ezt írta: "Hiányzik anya, apa. Ön egy ilyen napon nem az apám, nem a legfiatalabb testvérem, anyám. Nem szeretném, ha a családomat bántaná. Nem baj, ha sértegett. Nagyon sajnálom, bocsánatot kérek."
Netizenek ezeket írták: " Miért beszél így? Úgy tűnik éretlen és gyerekes" "Nagyon fiatal?" " Lol Minnie Mouse.."
Egy emberke elmesélte, hogy Hwang Hana ott volt Yoochun mellett végig, amikor megvádolták őt nemierőszakkal. Így kezdődhetett ez a romantikus kapcsolat. S végül Yoochun úgy döntött megkéri a lány kezét.
Yoochun közelgő házassága nagy felforgást okozott a fanok körében. Sokan meglepődtek, hiszen Yoochun tagadta, hogy lenne valakije. ... Meg ha volt is, csak megszerette volna védeni a lányt.
Április 13. Yoochunt riporterek fogadták az irodánál, ahol közalkalmazotként szolgál, végzi katonai feladatát. Olyan sok riporter volt, hogy a mosdóhoz alig lehetett eljutni.
Yoochun bejelentett esküvőjének híre gyorsan terjedt, Jaejoong közben az IG-on egy "NO" "NEM" felíratú képet rakott ki, de úgy hogy semmit sem írt hozzá. Az emberek között sok minden elterjedt, hogy miért is tette ki pl:
- JJ arra utalhat, hogy a házasság hamis, nem igaz
- Jj a fanokat próbálta nyugtatni, h Yoochun megnősül ése miatt nem oszlik fel JYJ
- Egy ismerős közölte, hogy a végett tette ki Jj, mert ideges az esküvő miatt. Jj a híreket akkor tudta meg mikor a családjával evet, és sem az ügynökség, de még Yoochun sem szólt neki az esküvőről.
2017 április 14.
Meg van az esküvő időpontja ^^
2017. Szeptember 10-én egy szöüli szállodában lesz megtartva.
Sok boldogságot kívánok Yoochunéknak ^^
~Cimbi. Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése