2015. július 27., hétfő

[NEWS] 2015.07.26. Park Yuchun utolsó FanMeeting-ja Japánban kb. 70.000 rajongóval

Park Yuchun, JYJ, Park Yuchun rajongói találkozón Japánban, Park Yuchun Yokohama
Fotó: CjeS





Park Yuchun sikeresen befejezte a 2015 rajongói találkozót Yokohamában, amelyre  mintegy 24.000 rajongó jött el a helyszínre.
C-Jes Entertainment kijelentette, "Park Yuchun rajongói találkozó turnéje véget ért,  és sikeresen lezajlott július 22-én és 23--án a Yokohama Arénában. A turné címe  <2015 Park Yuchun Fan meeting Japan Tour ALL ABOUT YU>. Mintegy 24.000 rajongó jelent meg a  helyszínen, és kiabálták azt, hogy  'Park Yuchun ". Fanok  három órán át Park Yuchun-t hallhatták, megmutatta szakmai jellemzőit, humorát..." 
Park Yuchun legújabb rajongói találkozó turnéja elsőként Osakában  júniusban indult, amely továbbra is Nagoya, Yokohama,hat koncertre összesen 70.000 rajongó jelent meg. . "
 Rajongók énekelték Park Yuchun dalát:‘Walking Spring With Her’ , és felálltak kiabálva a nevét.
A koncert alatt, Park Yuchun megmutatta a magán, privát fotóit, és a fénypontja nem más volt a show-nak, mint  Park Yuchun ajándék dala. Énekelte ‘The Promise of Sunflower’ ...
Park Yuchun megragadta az emberek figyelmét az ő folyékonyan beszélő Japán tudásával. Megmutatta bohócos humorát, valamint az Osaka-i nyelvjárást,  a főtt Tokoyaki, Kimbap,  az ő speciális palacsinta receptét.

0723japan_25
Fotó: BlessYuchun ing



A művész így nyilatkozott : "Most őszintén boldognak érzem magam. Eszembe jutott az a sok jó, szép emlék, amit veletek töltöttem. A szemem előtt fogom tartani ezeket  a pillanatokat, és azt szeretném, hogy nektek is eszetekbe jusson ez  a nap. Egy idő elteltével itt fogunk találkozzunk, mint JYJ. Kérem, emlékezz rám, és JYJ-ra. Köszönöm szépen. Maradj egészséges, vigyázzatok magatokra. Ismét találkozunk ".Rajongók elénekelték  JYJ a "Te"/‘You’ koreaiul és felemelték a plakátokat, amelyre ez volt  írva   “We’ll be waiting”, és a Park Yuchun könnyekben tört ki. 


0723japan_46

0723japan_48
Fotók: BlessYuchun ing


Eközben Park Yuchun hamarosan részt vesz a rajongói találkozón <2015 JYJ MEMBERSHIP WEEK> Olimpiai Torna Stadionban augusztus 25-én. 
Source: wikikpop

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése