2015. június 26., péntek

[NEWS] 2015.06.26. Park Yoo Chun sikeresen befejezte a 2 napos Yokohama-i fan találkozót.




Június 25-én C-JeS Entertainment elmondta: "Június 23-án és 24-én, Park Yoo Chun  két rajongói találkozót tartott a Yokohamai Arénában, és megünnepelték Park 10. Japánban történt debütálásának évfordulóját."

24 ezer rajongó vett részt a fantalálkozókon összesen, és minden show körülbelül három órán át tartott. Üdvözölték Park Yoo Chun-t különböző színű papír virágokkal, és a meglepetés virág és ezt kiabálták "Boldog 10. évfordulót(10 周年 お め で と う)."

A  találkozók különleges videó bemutatásával kezdődtek ..

Ez volt Park Yoo Chun első látogatása  Japánban 2014. július óta, és Park Yoo Chun vezette a fan találkozót folyékonyan japán tolmács nélkül.

Park Yoo Chun azt mondta: "Ez egy nagy öröm, hogy egy másik különleges emlék ez a rajongókkal Japánban. Remélem, hogy mindenki élvezi  "Érzékszervi Couple,"dráma  és én megpróbálom, hogy újra megláttogatni ezt a csodálatos várost, minnél hamarabb amint csak lehetséges. "

A helyi tisztviselő azt mondta, "Láttuk Park Yoo Chun kolosszális hatalom és befolyás révén a két ventilátor találkozók, és ő valóban a leginkább vezető koreai színész Japánban. Azt is láthattuk, hogy mennyire ápolja a rajongókkal történt időt.."

Eközben Park Yoo Chun a következő fan találkozót fogja tartani Oszakában  június 30.-án.

Source: EN StarN News
Shared byPark Yoochun Hungary- 박유천 헝가리

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése